Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασταμάτης ο ΠΑΣ, νίκησε και τον Ατρόμητο (1-0)

Ασταμάτης ο ΠΑΣ, νίκησε και τον Ατρόμητο (1-0)

«Τρένο» δίχως φρένο ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικράτησε του Ατρομήτου με 1-0 στους Ζωσιμάδες χάρη σε γκολ του Εραμούσπε και έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα καθώς η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου και ξεκίνησε με νίκη τα πλέι άουτ. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΣ στο πρωτάθλημα.

Μπορεί και οι δύο ομάδες να ήταν αδιάφορες βαθμολογικά, καθώς έχουν πάρει απόσταση ασφαλείας από την ουρά, όμως φρόντισαν να χαρίσουν ένα πολύ ευχάριστο 90λεπτο που τα είχε όλα. Γκολ, δοκάρια, πέναλτι, δυνατές μονομαχίες και γρήγορο ρυθμό.

Το τέρμα του Εραμούσπε στο 32ο λεπτό χάρισε τελικά τρεις ακόμα πόντους στην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, η οποία μπήκε με το δεξί στα πλέι άουτ και έπιασε τον Βόλο στην 7η θέση και τους 34 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι Περιστεριώτες βρίσκονται στη 10η θέση με 28 βαθμούς.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φάνηκε ότι θα κυλούσε ένα 90λεπτο γεμάτο θέαμα, καθώς αμφότερες οι ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά. Στο 11′ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με μια κεφαλιά του Παμλίδη που κατέληξε άουτ, ενώ 2 λεπτά μετά απείλησαν ξανά με ένα σουτ του Κάργα.

Ο Ατρόμητος απάντησε στις δύο ευκαιρίες του ΠΑΣ στο 13′ με τον Χαρίση, ο οποίος εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του Λοντίγκιν. Οι Ηπειρώτες «άγγιξαν» το 1-0 στο 19′ με μια κεφαλιά του Παμλίδη που κατέληξε στο δοκάρι, ενώ οι Περιστεριώτες είχαν ξανά απάντηση στο 25′, με τον Μάτιτς που βρέθηκε θέση τετ α τετ, αλλά να προτίμησε να κάνει ένα κακό γύρισμα στον Μανούσο.

Κατά τη διάρκεια ενός απίθανου πινγκ πονγκ ευκαιριών, στο 32′ η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη έκανε το 1-0. Μετά από μια εκτέλεση φάουλ, ο Εραμούσπε ήταν τελείως αμαρκάριστος και με μια… διπλή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το προβάδισμα που πήρε ο ΠΑΣ, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο υπόλοιπο κομμάτι του πρώτου μέρους, ενώ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν βρει και δεύτερο γκολ, με τον Παμλίδη να αστοχεί σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο Φάμπρι από τον Μαυρομμάτη στο 43′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ηπειρώτες είχαν ρίξει ταχύτητα, με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο. Στο 61′ είχε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Μανούσος με μια κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν.

Αυτή η φάση «ταρακούνησε» τον Γιαννίκη, ο οποίος προχώρησε σε κάποιες αλλαγές με σκοπό να δυναμώσει τον άξονα του και να αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα. Αυτό το κατάφερε και μάλιστα είχε άλλη μια καλή στιγμή για να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 69′, όμως ο Καρτάλης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μανδά.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση στο 74′, με τον Ενσικουλού να είναι εντελώς αμαρκάριστος μες στην περιοχή αλλά να πραγματοποιεί ένα πολύ κακό τελείωμα. Στη συνέχεια οι Περιστεριώτες πίεσαν αρκετά, όμως δεν κατάφεραν να «κλέψουν» τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πέερσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Κάστρο, Παμλίδης(76′ Mπρένερ), Καρτάλης, Ελευθεριάδης(65′ Λιάσος), Ντομίνγκες, Μιλιντσεάνου(88′ Παντελάκης)

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκάλο(71′ Ούμπιδες), Γκαλβάο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Χαρίσης, Κιβρακίδης, Σάλομον(71′ Aγκάγιεφ), Ενσικουλού(79′ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος(79′ Εντομβόνγι), Μάτιτς(52′ Mουνίθ)

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024