Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελ Αραμπί : «Τα δώσαμε όλα, χάσαμε την πρόκριση στο πρώτο ματς»

Ελ Αραμπί : «Τα δώσαμε όλα, χάσαμε την πρόκριση στο πρώτο ματς»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε ξανά κατά της Άρσεναλ και μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να έχει κάνει καλύτερη δουλειά στο πρώτο ματς.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε και πάλι απέναντι στην Άρσεναλ και έδωσε ακόμη μια μεγάλη νίκη στον Ολυμπιακό στο Έμιρεϊτς που όμως δεν συνδυάστηκε με πρόκριση. Ο Μαροκινός επιθετικός στις δηλώσεις που έκανε στην Cosmote TV μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι θα έπρεπε να έχει γίνει καλύτερη δουλειά στο πρώτο παιχνίδι, ενώ εξέφρασε τη χαρά του που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν θέλει να παίζει συνέχεια στο Λονδίνο: «Πραγματικά είναι επιτυχία τα ταξίδια μου εδώ γιατί καταφέρνω να σκοράρω. Αν και καταφέραμε να κερδίσουμε με το δικό μου γκολ αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα και κρίνονται στις λεπτομέρειες».

Για το αν πλήρωσε την αδράνεια στο Φάληρο: «Νομίζω ότι πραγματικά το τρίτο γκολ το πληρώσαμε πολύ ακριβά και δεν έπρεπε να γίνει στο γήπεδο μας. Σήμερα τα δώσαμε όλα και δεν έχουμε να πούμε κάτι για το σημερινό παιχνίδι μας. Θα έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο Καραϊσκάκη εάν θέλαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Για το ότι έφτασε τα 50 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήρθα στον Ολυμπιακό για να κερδίσω τίτλους. Είμαι χαρούμενος γιατί μπορώ και βοηθάω την ομάδα. Στόχος μας τώρα είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ελπίζω την επόμενη χρονιά η ομάδα να είναι ακόμα καλύτερη και να μπορέσουμε να πάμε ακόμα πιο μακριά».

Για το αν αισθάνεται το Έμιρεϊτς σαν το Καραϊσκάκη: «Νομίζω ότι πραγματικά μπορεί να το πει κανείς αυτό γιατί έχω μεγάλη επιτυχία σε αυτό το γήπεδο. Είναι αλήθεια ότι στο Καραϊσκάκη οι φίλαθλοι μας είναι η δύναμη μας και μας λείπουν πάρα πολύ. Δεν είναι ίδιο το Καραϊσκάκη χωρίς τον κόσμο μας».

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024