Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον αστερισμό των bots (ή μήπως των… boots)

Στον αστερισμό των bots (ή μήπως των… boots)

«Bots» που λέτε είναι τα προαγορασμένα από κάποιον Internet robots (απλά bots) που πολλαπλασιάζουν τα κλικ στα κοινωνικά δίκτυα.

Η παρήχηση….boots αντί για bots του Αδώνιδος Γεωργιάδη στην Βουλή και η κόντρα του με τον Αλέξη Τσίπρα, επανέφερε την συζήτηση για τον μυστήριο όρο που απασχολεί τον ακήρυχτο πόλεμο στο ίντερνετ.

Έναν πόλεμο των τρολ που ξεκινάει από την εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ έφτιαχνε τον δικό του ψηφιακό στρατό στα υπόγεια της Κουμουνδούρου και διεξήγαγε μάχες χαρακωμάτων στα κοινωνικά δίκτυα κατά των μνημονίων, του Σαμαρά, του Βενιζέλου κτλ.

Τι είναι όμως τα bots που αναφέρθηκε ο Άδωνις σε μια στιγμή που ο προσωπικός λογαριασμός του Κυριάκου Μητσοτάκη, δέχεται μεγάλη επίθεση με σχόλια και reactions σε ό, τι γράψει.

«Bots» που λέτε είναι τα προαγορασμένα από κάποιον Internet robots (απλά bots) που πολλαπλασιάζουν τα κλικ στα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι μου λένε, δημιουργείται ένα κακό ή καλό κλίμα για ένα δημόσιο πρόσωπο και ένα μέρος της σύγχρονης πολεμικής περνάει από αυτά! Τώρα ας πούμε την πάτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τα βαφτίσια που παρέστη.

Όμως θέλω να σας πω κάτι: Ελπίζω στην Κουμουνδούρου να μην θεωρούν ότι με τα bots θα πάρουν τα ηνία ή το προβάδισμα. Υπάρχει και ο αληθινός κόσμος των …ανθρώπων (που ψηφίζει).

Βηματοδότης

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024