Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Battle of the Couples: Η αποχώρηση, οι κλίκες και οι «ανακατώστρες»

Battle of the Couples: Η αποχώρηση, οι κλίκες και οι «ανακατώστρες»

Μεγάλη ένταση στο Battle of the Couples με τους παίκτες να διαμορφώνουν στρατηγικές συμμαχίες....

Στο νέο επεισόδιο του “Battle of the Couples” το βράδυ της Πέμπτης ένα ζευγάρι αποχώρησε κι έτσι έχασε τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου.

Στην Τελετή των βραχιολιών που πραγματοποιήθηκε όλα τα ζευγάρια ψήφισαν ανοιχτά το ένα μπροστά στο άλλο, το δεύτερο ζευγάρι που θα ήταν προς αποχώρηση δίπλα στον Νίκο και την Μαρίνα που έχασαν στην τελευταία δοκιμασία. Τελικά, το δεύτερο ζευγάρι προς αποχώρηση μετά από 8 ψήφους ήταν ο Κυριάκος και η Μαριάννα.

Αφού ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκοψε τα βραχιόλια και στα δύο ζευγάρια, με αποτέλεσμα να βρίσκονταν σε κίνδυνο καθώς το βραχιόλι συμβολίζει τη δύναμη της αγάπης του κάθε ζευγαριού μέσα στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, ο Νίκος και η Μαρίνα μονομάχησαν με το Κυριάκο και την Μαριάννα στην αρένα για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Αυτοί τελικά που αποχώρησαν και είδαν την πόρτα της εξόδου από το Battle of the Couples είναι ο Κυριάκος και η Μαριάννα.

Oι κλίκες και οι «ανακατώστρες»

Στη βίλα του Battle of the Couples, φαίνεται ωστόσο πως έχει γίνει ένα τεράστιο μπέρδεμα και δεν ξέρουν από πού να το πιάσουν, ενώ η ψηφοφορία έφερε πολλές αντιδράσεις

Οι παίκτες προσπαθούσαν να βρουν τον αρουραίο που φέρνει τις εντάσεις και τα μπερδέματα και το όνομα του Κυριάκου συζητήθηκε όσο κανένα άλλο.

Μετά την τελετή των βραχιολιών, επέστρεψαν στο σπίτι και συνέχισαν να συζητούν για το θέμα προσπαθώντας να ξεσκεπάσουν πρόσωπα και κλίκες.

Κάτι που έχει αρχίσει να είναι έντονο στο σπίτι και να γίνεται αντιληπτό ότι όντως υπάρχουν ζευγάρια που έχουν δημιουργήσει την κλίκα τους.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024