Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποινική δίωξη στον οδηγό του τροχαίου στη Λιοσίων : «Ήθελα να αυτοκτονήσω» είπε στους αστυνομικούς

Ποινική δίωξη στον οδηγό του τροχαίου στη Λιοσίων : «Ήθελα να αυτοκτονήσω» είπε στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι ήθελε να αυτοκτονήσει

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για κλοπή, επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, απείθεια, οδήγηση χωρίς δίπλωμα, διατάραξη συγκοινωνιών, σωματικές βλάβες από αμέλεια και οπλοφορία καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν σπρέι πιπεριού δύο μαχαίρια και ένα γκλομπ , ασκήθηκε από τον εισαγγελέα  εναντίον του νεαρού ,ο οποίος  προκάλεσε το τροχαίο στην Λιοσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.

Βίντεο ντοκουμέντο

Εν τω μεταξύ, βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει την τρομακτική στιγμή που το κλεμμένο αυτοκίνητο καταλήγει πάνω στο πεζοδρόμιο της Λιοσίων, παρασύροντας δύο μοτοσικλετιστές.

Αποτέλεσμα ήταν να σημειωθούν εικόνες πανικού και χάους, ενώ σχεδόν αμέσως άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που καταδίωκαν το κλεμμένο αυτοκίνητο έφτασαν κι εκείνοι στο σημείο και αναζήτησαν τον οδηγό του.

Με ιλιγγιώδη ταχύτητα που αγγίζει τα 200χλμ. την ώρα, το αυτοκίνητο περνά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Λιοσίων. Δευτερόλεπτα μετά, πέφτει πάνω σε δέντρο το οποίο διαλύει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Ύστερα ανεξέλεγκτο το αυτοκίνητο ξαναπερνά στο ρεύμα προς την Εθνική Οδό, παρασύρει δύο οδηγούς με τις μηχανές τους που περνούσαν τη στιγμή εκείνη από το σημείο και καταλήγει διαλυμένο, πάνω στο πεζοδρόμιο.

Μάλιστα, μια μητέρα που περίμενε με το μωρό της στη στάση, δίπλα στην οποία χτύπησε το αυτοκίνητο έτρεξε να σωθεί με το μωρό της στην αγκαλιά.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα του MEGA που «κόβουν» την ανάσα:

Τον «πρόδωσε» το GPS

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ που καταδίωκαν τον κλέφτη του αυτοκινήτου, αμέσως απέκλεισαν το σημείο και σχεδόν αστραπιαία, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να του περάσουν χειροπέδες.

Ο νεαρός, αρχικά, φέρεται να προσποιήθηκε ότι ήταν ένας από τους τραυματίες, ελπίζοντας ότι μέσα στον πανικό, ίσως καταφέρει να ξεγελάσει τους αστυνομικούς.

Η καταδίωξη ξεκίνησε στη 1 το μεσημέρι όταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που είχε κλαπεί πριν από δύο ημέρες από τα Άνω Λιόσια, ενημέρωσε την αστυνομία ότι μέσω του GPS, το όχημα δείχνει να κινείται στην οδό Λιοσίων. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ το εντόπισαν, όταν όμως, ζήτησαν από τον οδηγό να σταματήσει, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Οι δύο οδηγοί στις μοτοσικλέτες που χτύπησε ο δράστης μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να διατρέχει κίνδυνο.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024