Σταματά η πάγια τακτική που ακολουθούσαν όλα τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Βουλής να εισέρχονται στο προαύλιο του κοινοβουλίου στρίβοντας αριστερά ενώ απαγορεύεται, μετά τον άδικο θάνατο του 23χρονου Ιάσονα έξω από την Βουλή.
Όπως είπε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, από σήμερα απαγορεύεται σε όλους να στρίβουν αριστερά είτε είναι ο πρωθυπουργός, είτε βουλευτής, είτε κάποιος υπάλληλος.
Επίσης, η Τροχαία Αττικής έκανε θετική εισήγηση για να δημιουργηθεί στο σημείο του μοιραίου τροχαίου νησίδα και αριστερόστροφο φανάρι.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).