
Πού βρίσκεται σήμερα η Εμμανουέλα Αλεξίου από τους Αυθαίρετους;
"Με έκοψε από τέσσερις δουλειές", αποκαλύπτει η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το ανεπανάληπτο σήριαλ
Την γνωρίσαμε το 1989, μέσα από τη θρυλική σειρά του Mega Οι Αυθαίρετοι. Εκεί, υποδυόταν την Ούρσουλα, την κόρη του Χρήστου Βαλαβανίδη και της Νατάσας Τσακαρισιάνου.
Τι κάνει και πώς είναι σήμερα η Εμμανουέλα Αλεξίου;
Η Εμμανουέλα Αλεξίου δηλώνει στο Pop Up: «Cult σειρά οι Αυθαίρετοι. Ακόμα και σήμερα με ακολουθεί. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το μέγεθος της ανταπόκρισης του κόσμου».
«Δεν έχω σταματήσει ποτέ να δουλεύω, απλά, από ένα σημείο και μετά άρχισα να γράφω σενάρια. Το ΣΕΗ έχει 7,000, οι μισές είναι γυναίκες. Παλεύεις μία στις 3,500. Οι σεναριογράφοι δεν είναι καν 35, δηλαδή το ένα τοις εκατό. Κατάλαβα ότι μια καριέρα ως σεναριογράφος είναι πιο σίγουρη, από μια καριέρα ηθοποιού», εξήγησε η Εμμανουέλα Αλεξίου.
Στην συνέχεια, αποκάλυψε το εξής συγκλονιστικό, χωρίς να κατονομάσει:
«Υπήρξε ένα πρόβλημα με κάποιον άνθρωπο στον χώρο που εγώ δούλευα, πολύ μεγαλύτερός μου, ο οποίος είχε αξιώσεις από μένα διαφορετικές τις οποίες δεν του ικανοποίησα. Φυσικά, το πήρε προσωπικά και με κυνηγούσε για κάποια χρόνια. Με έκοψε από τέσσερις δουλειές».
Δείτε και το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=6Vz16jCIxwI&t=1s
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ
- Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 31χρονο για τον βιασμό κοπέλας το 2022 στα Φαλάσαρνα
- Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γερμανία σε πισίνες, λίμνες και ποτάμια κατά τη διάρκεια του τριημέρου
- Η… κασέτα για το «καταστροφικό 2015» και οι «ωτακουστές του Predator» – Οι αιχμές Τουμασάτου και Χειλάκη από το Θησείο



