Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ : Δε θα γίνω τώρα ομοσπονδιακός προπονητής - Δεν μπορώ να εγκαταλείψω τη Λίβερπουλ

Κλοπ : Δε θα γίνω τώρα ομοσπονδιακός προπονητής – Δεν μπορώ να εγκαταλείψω τη Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως δε θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γερμανίας στο κοντινό μέλλον, καθώς δεν μπορεί να εγκαταλείψει τη Λίβερπουλ

Ξεκάθαρος ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ όσον αφορά το μέλλον του, τονίζοντας πως δε θα κάτσει στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας, διότι δεν μπορεί να εγκαταλείψει τη Λίβερπουλ.

«Το πιο σημαντικό είναι πως δεν είπα ότι δε θέλω να γίνω ομοσπονδιακός προπονητής, αλλά ότι δεν μπορώ να γίνω. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Εδώ έχω μια πολύ ξεκάθαρη δέσμευση. Έχω ένα σημαντικό ρόλο εδώ, στη Λίβερπουλ. Διανύω τον τρίτο μου χρόνο εδώ και έχω χτίσει μια απίστευτη σχέση με τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύω εδώ σε καθημερινή βάση. Βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Αυτήν τη στιγμή, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, να πω από τη δική μου πλευρά πως θα φύγω; Δε θα το κάνω αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να πω: Ωχ, θα είναι ενδιαφέρον να γίνω ο ομοσπονδιακός προπονητής. Αυτό θα ήταν μεγάλη τιμή, χωρίς καμία αμφιβολία, όμως η χρονική στιγμή δεν είναι σωστή. Δεν μπορώ. Λυπάμαι πραγματικά αν απογοητεύω κόσμο με αυτή μου την απόφαση, όμως δεν μπορώ να παρατήσω τις ευθύνες που έχω».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024