Σοφία Καρβέλα : Το επικό της σχόλιο για τη Βανδή στο live της Άννας Βίσση
Η Σοφία Καρβέλα δήλωσε χαρούμενη με τη συνεργασία της μητέρας της με τη Δέσποινα Βανδή.
Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε για τους θαυμαστές της η Άννα Βίσση, η οποία συνδέθηκε με τη Νέα Υόρκη και με την κόρη της Σοφία Καρβέλα, μεταδίδοντας τη συνομιλία του σε live στο Instagram.
H απόλυτη Ελληνίδα σταρ μίλησε για τα εγγόνια της, τα νέα επαγγελματικά βήματα της κόρης της παρέα με τους ακόλουθούς της.
Η συζήτηση μαμάς και κόρης
Μαμά και κόρη μίλησαν για τη νέα συλλογή ρούχων που λάνσαρε η Σοφία και η μαμά Άννα εξήγησε πως της λείπει η κόρη της πολύ και την πεθύμησε.
Η Σοφία μίλησε για τη ζωή στη Νέα Υόρκη εν μέσω κοροναϊού και εξήγησε πως ως μαμά με δύο παιδιά αποφεύγει τον συνωστισμό.
«Συνεχίζουμε να προσέχουμε, φοράμε μάσκες, κάνουμε πολύ συχνά τεστ, κάθε εβδομάδα και εγώ και τα παιδιά, επειδή δεν έχω αμάξι και δεν ξέρω να οδηγώ και παίρνω το τρένο, προσέχω πολύ».
Η Βίσση θυμήθηκε τότε πως η κόρη της πήρε μια φορά ένα ακριβό αυτοκίνητο που είχε η ίδια στην κατοχή της και το τράκαρε!
Έπειτα, η Σοφία χαιρέτησε και τον μικρό της αδερφό Αντρέα ο οποίος είχε μπει στο live. Μιλάμε για τον 13χρονο γιο του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια.
«Από μικρή ήμουν φαν της»
Μάλιστα, μόλις ήρθε η ώρα να τραγουδήσουν η Σοφία ήταν η στιγμή της Σοφίας να τραγουδήσει το «Ξανά Μανά», το τραγούδι της μαμάς της.
Η Σοφία Καρβέλα είπε με χαρά πως λείπει κάποια από το live αυτό, η δεύτερη αγαπημένη της τραγουδίστρια μετά τη μαμά της.
Η Άννα Βίσση αναρωτήθηκε ποια είναι. Τότε η κόρη της, αποκάλυψε πως χάρηκε πολύ για τη συνεργασία της με τη Δέσποινα Βανδή και πως από μικρή ήταν φαν της τραγουδίστριας.
Η Άννα Βίσση το επιβεβαίωσε και στη συνέχεια κάλεσε στο Live την Αννίτα Πάνια, με τη Σοφία να την αποκαλεί χαριτολογώντας μητριά.
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Συνεργασία του Δήμου Χανίων και Αυστραλιανής Κυβέρνησης ενόψει της 85ης επετείου της Μάχης της Κρήτης
- Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Interamerican στο Delphi Economic Forum XI: Προτείνοντας λύσεις για τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας
- Χαρίτσης για υποκλοπές: «Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει άμεσα. Να μην έχει την ευκαιρία για ένα ακόμα θεσμικό πραξικόπημα»
- Markos by Night: Κορυφή για τον Μάρκο Σεφερλή και το Σάββατο 25 Απριλίου
- Κυρίαρχοι των κρητιδικών θαλασσών: Αρπακτικά χταπόδια των 20 μέτρων
- Τσίπρας για υποκλοπές: Ό,τι εύκολα μπαίνει στο αρχείο, το ίδιο εύκολα βγαίνει από το αρχείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442