Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ζαγοράκης δεσμεύτηκε στους θρύλους του 2004 για «μια νέα αρχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Ζαγοράκης δεσμεύτηκε στους θρύλους του 2004 για «μια νέα αρχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ευχαρίστησε δημόσια του Θρύλους του 2004 για την υποστήριξη και αναφέρθηκε στα σχέδιά του για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πρόσωπο. Εχει πρόσωπα. Καθαρά. Που μπορούν να εμπνεύσουν. Που αγαπούν το σπορ. Που το έχουν υπηρετήσει με πίστη, αγάπη, ανιδιοτέλεια. Και έχουν βγάλει στους δρόμους τους Ελληνες. Είναι τα παιδιά του Euro 2004. Αλλά και όλοι όσοι έχουν συστρατευθεί στο πλευρό του Θοδωρή Ζαγοράκη, για ένα καλύτερο μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα μέλλον χωρίς σκοτεινούς παράγοντες. Χωρίς τοξικό παρασκήνιο. Χωρίς σκιές και φαντάσματα του παρελθόντος, που ακόμη δηλητηριάζουν το ποδόσφαιρό μας.

Ο Ζαγοράκης απάντησε με ηχηρό τρόπο στους Θρύλους του 2004, που βγήκαν μπροστά μαζικά και στήριξαν την υποψηφιότητά του. Είτε στεκόμενοι έμπρακτα στο πλευρό του, βάζοντας το όνομά τους μπροστά, για την αλλαγή, είτε το έκαναν στεκόμενοι στο πλευρό του, ένα βήμα πιο πίσω. Αλλά πάντα ταγμένοι, για ένα καλύτερο. Τους ευχαρίστησε για όλα. Και τους κάλεσε να σταθούν όλοι μαζί, απέναντι στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και να βρουν τις καλύτερες λύσεις, για μια νέα αρχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής του 2004, απαντώντας στο ποστάρισμα υποστήριξης των Greek Legends 2004, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ θερμά για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας! Μαζί γράψαμε την ομορφότερη στιγμή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι από εσάς είστε έτοιμοι να συνδράμετε και προσωπικά στη μεγάλη προσπάθεια αναδιοργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαι βέβαιος ότι λειτουργώντας για ακόμη μια φορά με ομαδικό πνεύμα, μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι στο πλευρό του Θοδωρή Ζαγοράκη έχουν τεθεί ήδη ο Αγγελος Χαριστέας, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Παντελής Καφές, ο Γιώργος Ανατολάκης, αλλά και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, οι οποίοι αναμένεται να είναι υποψήφιοι για μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024