Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αρτέτα : «Με τον Ολυμπιακό αντίπαλο, τίποτα δεν έχει τελειώσει…»

Αρτέτα : «Με τον Ολυμπιακό αντίπαλο, τίποτα δεν έχει τελειώσει…»

Μόνο «τελειωμένη» δεν χαρακτήρισε την πρόκριση στους «8» ο Μικέλ Αρτέτα, καθώς ο Ισπανός τεχνικός της Άρσεναλ ανέφερε πως τα πάντα είναι ανοιχτά ακόμη, ενώ στάθηκε στο μαχητικό πνεύμα του Ολυμπιακού που παλεύει μέχρι και το τελευταίο λεπτό. «Θα είναι δύσκολα»!

Όλα ανοιχτά παραμένουν στην υπόθεση πρόκριση ανάμεσα στην Άρσεναλ και τον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε και ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα.

Ο Ισπανός τενχικός δήλωσε πως δεν γίνεται να μιλάνε για «τελειωμένη» πρόκριση, καθώς στάθηκε στο μαχητικό πνεύμα των ερυθρόλευκων αλλά και στον… εφιάλτη Ελ Αραμπί, τον οποίο χαρακτήρισε πανέξυπνο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν έχει προκριθεί η Άρσεναλ: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχω δει πως ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κερδίσει αρκετά παιχνίδια στα τελευταία λεπτά. Θα είναι δύσκολα, καθώς θα προσπαθήσουν να μας πιέσουν και να μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Όλα είναι ανοιχτά».

Για τον Ελ Αραμπί: «Έχει σκοράρει δύο φορές απέναντι μας και δημιουργεί συνεχώς κινδύνους. Είναι ένας έξυπνος ποδοσφαιριστής και πρέπει να προσέξουμε».

Για τον Ομπαμεγιάνγκ: «Έχουμε μιλήσει και έχουμε λύσει τα πάντα. Προχωράμε κανονικά».

Για τους τραυματισμούς: «Κάποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και κάποιοι σε χειρότερη. Έχουμε προβλήματα αλλά ελπίζουμε όλοι να είναι σε θέση να αγωνιστούν αύριο».

Για την κατάσταση του Μαρτινέλι: «Είναι ένας επαγγελματίας. Τα κάνει όλα τέλεια στην προπόνηση. Θέλει όμως υπομονή και θα πάρει την ευκαιρία του».

Για την κατάσταση του Σακά: «Θα κάνει ένα ακόμη τεστ. Είχε μυϊκές ενοχλήσεις. Είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά δεν είμαστε ακόμα σίγουροι».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024