
Μπρέι : «Θα επανέρθω σύντομα και πιο δυνατός»
Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν πτοήθηκε από τον τραυματισμό του, ενώ με την ατυχία τα έβαλε ο Τάκης Τριαντόπουλος.
Δεν πτοήθηκε από τον τραυματισμό του ο Τι Τζέι Μπρέι και αφού ευχαρίστησε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την υποστήριξη, διαμήνυσε ότι θα γυρίσει πιο δυνατός πολύ σύντομα.
Το tweet του Μπρέι:
«Η πιο τρελή σεζόν συνεχίζεται. Έσπασα το χέρι μου σήμερα στην προπόνηση. Θα επανέρθω σύντομα και καλύτερος από ποτέ. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη, τη νιώθω ήδη».
The craziest season continues… broke my hand today at practice. I’ll be back soon and better than ever! Thanks for all the love and support I’m already feeling. ☘☘☘ https://t.co/AIP9a5UbrR
— TJ Bray (@tjbray5) March 17, 2021
Την απογοήτευση του εξέφρασε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος, αδυνατώντας να πιστέψει τις φετινές ατυχίες του πρωταθλητή Ελλάδας.
H ανάρτηση του Τάκη Τριαντόπουλου:
«Τι να πω;;; Πόση γκαντεμιά;;; Περαστικά και σιδερένιος γρήγορα! Εμείς ότι και να γίνει θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και όπου βγει».
- Τι κρατάει η Εθνική από το φιλικό στην Στοκχόλμη
- Προφυλακίστηκε γνωστός τραγουδιστής στη Σύρο για υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου
- Το ΝΑΤΟ μετατρέπει τη Βαλτική σε πεδίο επίδειξης ισχύος: 6.000 στρατιώτες σε άσκηση απέναντι στη Ρωσία
- Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Το τηλεοπτική πρόγραμμα της διοργάνωσης
- Το Ισραήλ ανοίγει πρεσβεία στη Σλοβενία μετά την αλλαγή κυβέρνησης – «Οι φίλοι μας επιστρέφουν στην εξουσία»
- Εξιτήριο στον 50χρονο καβοδέτη που τραυματίστηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης – Επικοινώνησε μαζί του ο Κικίλιας


