Κουτσούμπας : Η διασωλήνωση γίνεται εκτός ΜΕΘ – Εδώ και τώρα επίταξη του ιδιωτικού τομέα
Εγκληματικές χαρακτήρισε τις ευθύνες της κυβέρνησης στην διαχείριση της πανδημίας ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ζήτησε «εδώ και τώρα» την επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας.
Εγκληματικές χαρακτήρισε τις ευθύνες της κυβέρνησης στην διαχείριση της πανδημίας ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ζήτησε «εδώ και τώρα» την επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας.
Να βρεθούν κλίνες και προσωπικό
Ο γραμματέας του ΚΚΕ κατά την περιοδεία του στις σεισμόπληκτες περιοχές της περιφερειακής ενότητας Λάρισας αναφέρθηκε στην δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται στο δημόσιο σύστημα υγείας από την έξαρση της πανδημίας κια τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έλαβε μέτρα νωρίτερα με αποτέλεσμα σήμερα οι ΜΕΘ να είναι γεμάτες και οι ασθενείς να διασωληνώνονται εκτός εντατικής.
«Πριν λίγο καιρό λέγαμε στην κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα πριν να είναι αργά. Τώρα δυστυχώς έφτασε αυτό το «αργά». Οι ΜΕΘ είναι γεμάτες, συνάνθρωποί μας είναι διασωληνωμένοι εκτός εντατικής» σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας και υπογράμμισε:
«Η κυβέρνηση έχει εγκληματικές ευθύνες. Εδώ και τώρα πρέπει να επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα υγείας, για να βρεθούν και κλίνες, να βρεθεί και προσωπικό, να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα Υγείας».
📍Δήλωση Δ.Κουτσούμπα για την εξέλιξη της πανδημίας #COVID19 🔴Πριν λίγο καιρό λέγαμε στην κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα πριν να είναι αργά. Τώρα δυστυχώς έφτασε αυτό το “αργά”. Οι ΜΕΘ είναι γεμάτες, συνάνθρωποί μας είναι διασωληνωμένοι εκτός εντατικής. pic.twitter.com/VhKbacWTPI
🔴Η κυβέρνηση έχει εγκληματικές ευθύνες. Εδώ & τώρα πρέπει να επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα υγείας, για να βρεθούν και κλίνες, να βρεθεί και προσωπικό, να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα Υγείας.#κορωνοιoς#κρουσματα#COVID19#επιταξη 🔗https://t.co/P3YnbkFzr2
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας