Ο Άρης ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερματίζοντας στη δεύτερη θέση με 51 βαθμούς και στρέφει πλέον την προσοχή του στα play off, εκεί όπου θα έχει βαθμολογικό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων διεκδικητών.

Το μίνι πρωτάθλημα ξεκινάει την Κυριακή 21/3, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να φιλοξενείται στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό. Οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στοχεύουν να πάρουν από νωρίς τις νίκες που χρειάζονται ώστε να το εξασφαλίσουν και μαθηματικά.

Το έργο του Άρη στο Φάληρο είναι δύσκολο, ωστόσο ακόμα και σε περίπτωση ήττας στην πρεμιέρα των play off, κρατάει στα χέρια του την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης. Κι αυτό γιατί ακολουθούν δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη 2η αγωνιστική (με τον Αστέρα Τρίπολης) και την 3η αγωνιστική (με την ΑΕΚ).

Αν οι «κιτρινόμαυροι» μπορέσουν και εκμεταλλευτούν την έδρα τους και πάρουν δύο νίκες κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ, είναι σαφές πλέον ότι θα γίνουν ξεκάθαρο φαβορί για τη δεύτερη θέση, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.