
Το προβάδισμα του Άρη και η ευκαιρία για τη δεύτερη θέση στα play off
Ο Άρης ξεκινάει με βαθμολογικό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων διεκδικητών για τη δεύτερη θέση των play off. Αν καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα του τη δεύτερη και την τρίτη αγωνιστική, θα γίνει ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης
Ο Άρης ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερματίζοντας στη δεύτερη θέση με 51 βαθμούς και στρέφει πλέον την προσοχή του στα play off, εκεί όπου θα έχει βαθμολογικό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων διεκδικητών.
Το μίνι πρωτάθλημα ξεκινάει την Κυριακή 21/3, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να φιλοξενείται στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό. Οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στοχεύουν να πάρουν από νωρίς τις νίκες που χρειάζονται ώστε να το εξασφαλίσουν και μαθηματικά.
Το έργο του Άρη στο Φάληρο είναι δύσκολο, ωστόσο ακόμα και σε περίπτωση ήττας στην πρεμιέρα των play off, κρατάει στα χέρια του την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης. Κι αυτό γιατί ακολουθούν δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη 2η αγωνιστική (με τον Αστέρα Τρίπολης) και την 3η αγωνιστική (με την ΑΕΚ).
Αν οι «κιτρινόμαυροι» μπορέσουν και εκμεταλλευτούν την έδρα τους και πάρουν δύο νίκες κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ, είναι σαφές πλέον ότι θα γίνουν ξεκάθαρο φαβορί για τη δεύτερη θέση, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
- Κεφαλονιά: Ευθύνες ο ένας στον άλλον και όλοι στην Μυρτώ ρίχνουν οι κατηγορούμενοι – Πώς περιγράφουν τις κρίσιμες στιγμές
- Τέλος η υπεροχή του δολαρίου – Ανοίγει ο δρόμος για «petroyuan»
- Ζαλγκίρις Κάουνας – Παρί 85-79: Στα πλέι ιν της Euroleague ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη των Λιθουανών
- Ντέιβ Τσάπελ εναντίον Ρεπουμπλικανικού Κόμματος – Τα «πολιτικοποιημένα αστεία»
- Ημέρα Παλαιστινίων Κρατουμένων: Μία μέρα για εκείνους που «σαπίζουν» στις φυλακές του Ισραήλ, χωρίς δικαιοσύνη
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για Τζόουνς και Παναθηναϊκό – Επιβεβαίωσε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ



