
Survivor : Τραυματίστηκαν Ελευθερίου, Μπάρτζης και Κεφαλά – Διακόπηκε το αγώνισμα
Απίστευτη αναποδιά για την Μπλε ομάδα του Survivor...
Από τις χειρότερες μέρες τους βίωσαν οι Μπλε στο Survivor αφού κατά την διάρκεια του απαιτητικού αγωνίσματος ασυλίας, τρεις παίκτες τέθηκαν εκτός.
Οι παίκτες έπρεπε να μετακινήσουν κάποιον συμπαίκτη τους πάνω σε μία κατασκευή, μόνο που η διαδικασία αποδείχθηκε αρκετά δύσκολη και τρεις παίκτες τραυματίστηκαν αρκετά.
Αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά χτύπησε στο κεφάλι και την παρέλαβαν οι γιατροί. Η ίδια πανικόβλητη αναρωτιόταν αν η κατάστασή της είναι σοβαρή.
Ωστόσο στην πορεία του παιχνιδιού τόσο η Ελευθερία Ελευθερίου, όσο κι ο Νικος Μπάρτζης είχαν ένα σοβαρό τραυματισμό με την πρώτη μάλιστα να κλαίει από τον πόνο.
Μετά την διακοπή του αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε στους υπόλοιπους παίκτες ότι κι οι τρεις παίκτες είναι καλά, ενώ ο Τριαντάφυλλος σε μία συμβολική κίνηση έκανε αγιασμό στις ομάδες, όπως κι ο Σάκης Κατσούλης στην Μπλε ομάδα.


- Τράπεζες τρέχουν να μπαλώσουν «χιλιάδες» κενά ασφάλειας που ανακάλυψε το Mythos
- «Έφυγε» στα 47 του ο Τζέισον Κόλινς, ο πρώτος ανοιχτά γκέι παίκτης του NBA (vids)
- ΠΑΣΟΚ για το νέο Χωροταξικό Τουρισμού: Αντί για στρατηγική ανάπτυξης, φέρνουν οριζόντιους περιορισμούς
- Κουτσούμπας προς απεργούς ΑΔΕΔΥ: Δίκαιες οι διεκδικήσεις για αυξήσεις και προσλήψεις
- NBA: Έγραψε Ιστορία ο Γουεμπανιάμα και οι Σπερς έκαναν το 3-2
- Θεατρικά Βραβεία «Μελίνα Μερκούρη» και «Δημήτρης Χορν»: Ποιοι είναι υποψήφιοι ηθοποιοί


