
«Σφαγή» στον αέρα ανάμεσα σε Ζήνα Κουτσελίνη και καλεσμένο της – Τι συνέβη
Χαμός έγινε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανάμεσα στην Ζήνα Κουτσελίνη και τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου
Χαμός έγινε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανάμεσα στην Ζήνα Κουτσελίνη και τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου.
Ο κ. Γεωργίου και η παρουσιάστρια με αφορμή την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση. Ο λόγος ήταν ώρα που τελικά βγήκε στον αέρα ο δικηγόρος και αν τελικά θα προλάβαινε ή όχι να αναλύσει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.
«Εγώ δεν έχω να πω κάτι γιατί δεν προλαβαίνω» ανέφερε σε έντονο ύφος ο κ. Γεωργίου για να απαντήσει η Ζήνα Κουτσελίνη: «Ξέρετε τι ροή του δικού μας προγράμματος; Δέκα λεπτά δεν ζητήσατε;».
«Δεν ζήτησα τίποτα» ανταπάντησε ο δικηγόρος φέρνοντας σε έξαλλη κατάσταση την παρουσιάστρια.
Όσον αφορά τις έρευνες που έκανε ο κ. Τσούκαλης και η ομάδα του ήταν άκαρπες. Η ομάδα ερεύνησε σε διάφορα σημεία της Παιανίας ακόμα και σε πηγάδια αλλά δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της 19χρονης.
Χαμόγελα έφερε στους συγγενείς της νεαρής η απομάκρυνση του δυσάρεστου σεναρίου και όλοι ελπίζουν ότι η Άρτεμις βρίσκεται στη ζωή.
Δείτε το βίντεο
- Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και Κέντρα Ημέρας στη Θεσσαλία
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ κατέλαβε σκάφος που κατευθύνεται στη Γάζα
- Η χειρονομία του Λιονέλ Μέσι προς τους οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι που σχολιάστηκε (vid)
- Χανιά: Σύλληψη 47χρονου μετά από καταγγελία για κακοποίηση του 16χρονου ΑμεΑ γιου του
- Η Κάιλι Μινόγκ για τον έρωτα που της έκανε την καρδιά κομμάτια
- ΠΟΥ: Με το βλέμμα σε χανταϊό και Έμπολα ξεκινά η συνέλευση του Οργανισμού

