Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε πως οι Pfizer/BioNTech θα παραδώσουν συνολικά 200 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου τους κατά της Covid-19 το δεύτερο φετινό τρίμηνο.
Το νούμερο περιλαμβάνει 10 εκατομμύρια δόσεις που προγραμματιζόταν να παραδοθούν το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο, αναφέρει η ανακοίνωση της Κομισιόν.
«Η επιτάχυνση της παράδοσης 10 εκατ. δόσεων ανεβάζει τον συνολικό αριθμό του δευτέρου τριμήνου σε πάνω από 200 εκατομμύρια» δήλωσε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
«Πρόκειται για πολύ καλά νέα. Δίνει στις χώρες-μέλη το περιθώριο ελιγμών και ίσως καλύπτει κενά στις παραδόσεις» πρόσθεσε.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας