Απόπειρα αρπαγής στην Πάρο: Πώς κατάφερε να ξεφύγει ο 16χρονος
Ο 16χρονος ισχυρίστηκε ότι μπήκε με τη θέλησή του στο αυτοκίνητο, καθώς τουλάχιστον ο ένας από τους φερόμενους ως απαγωγείς ήταν γνωστός του, αλλά στη συνέχεια απειλήθηκε η ζωή του με αποτέλεσμα να πηδήξει από το αυτοκίνητο για να διαφύγει.
Συναγερμός έχει σημάνει στην τοπική Αστυνομία της Πάρου μετά την αποκάλυψη ανήλικου αγοριού πως έγινε απόπειρα αρπαγής εις βάρος του.
Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό που κατηγορούνται ότι άρπαξαν έναν 16χρονο, ο οποίος στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει πηδώντας από το αυτοκίνητο τους. Οι δύο κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι ο ανήλικος μπήκε οικειοθελώς στο αυτοκίνητο τους και μάλιστα στη συνέχεια τους απείλησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες και ο 16χρονος ισχυρίστηκε ότι μπήκε με τη θέλησή του στο αυτοκίνητο, καθώς τουλάχιστον ο ένας από τους φερόμενους ως απαγωγείς ήταν γνωστός του, αλλά στη συνέχεια απειλήθηκε η ζωή του με αποτέλεσμα να πηδήξει από το αυτοκίνητο για να διαφύγει.
Ο 16χρονος τελικά κατάφερε να ξεφύγει κι έτρεξε να ζητήσει βοήθεια από έναν περαστικό τον οποίο είχε δει. Οι δύο τους κυνήγησαν τον 16χρονο και στην προσπάθειά τους να το πιάσουν έπεσαν πάνω σε τοίχο με το όχημα τους.
Οι αστυνομικοί της Πάρου ερευνούν με πολύ προσοχή την καταγγελία, ενώ πληροφορίες του Cyclades24.gr αναφέρουν ότι έχει γίνει προσαγωγή δύο υπόπτων.
Σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία.
- Χειροπέδες σε μοντέλο για συμμετοχή σε συμμορία ληστών που «χτυπούσε» βενζινάδικα στην Αττική
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η «μαύρη τρύπα» 57,5 εκατ. ευρώ λόγω της επιστροφής στο 1914
- Πέθανε ο Μάκης Αμπατιέλος, ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ
- Αδιανόητο περιστατικό: Έφηβος άρπαξε το αυτοκίνητο της μητέρας του – Επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικά
- Λόρα: Την είχε κουρέψει με τη βία ο πατέρας της – Ζήτησε από τη μαμά της να φύγουν μαζί
- Το στυλό Bic γιορτάζοντας τα 75α γενέθλιά του μεταμοφώθηκε σε ένα γιγαντιαίο φωτιστικό


