
Χανιά : Λαγάνα… γίγας για το άνοιγμα της Σαρακοστής
Αρτοποιός των Χανίων πιστός στην παράδοση 25 χρόνια.
Το μυστικό της επιτυχίας δεν κρύβεται μόνο στο αλεύρι, το νερό την μαγιά και το αλάτι, αλλά στο μεράκι του κ. Θεοχάρη, το οποίο δεν μπαίνει καν στην ζυγαριά.
Η λαγάνα ύψους περίπου 4ων μέτρων, για να παρασκευαστεί και να ξεροψηθεί, φτιάχνεται απαραιτήτως σε δύο δόσεις, ώστε λόγω του μεγέθους της, να χωράει στον φούρνο του κ. Θεοχάρη.
Η συγκεκριμένη παρασκευή που έχει περίοπτη θέση στο σαρακοστιανό τραπέζι, αποτελεί το γούρι του κ. Θεοχάρη και όπως ο ίδιος λέει, το εγχείρημα του θα έχει μέλλον, καθώς προτίθεται για τα επόμενα πολλά χρόνια να μην αλλάξει αυτή του την συνήθεια. Ενώ επιθυμία και του γιου του είναι να συνεχίσει την παράδοση του πατέρα του.

- Χιλή: Μαθητές διαδηλώνουν εναντίον των δημοσιονομικών περικοπών του ακροδεξιού προέδρου
- Τουρκία: Γίνονται μελέτες για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου προς το ψευδοκράτος
- Βολιβία: Τουλάχιστον 9 νεκροί σε ανατροπή λεωφορείου – Νεογέννητο ανάμεσα στα θύματα
- Λίβανος: Ο Τραμπ παρότρυνε τον Νετανιάχου να διατάσσει μόνο «χειρουργικά» πλήγματα
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
