
Πάτρα : Με βροχή και χαλάζι η Καθαρά Δευτέρα
Τα σχέδια πολλών στην Πάτρα για πέταγμα του χαρταετού σε κοντινή απόσταση από τον τόπο κατοικίας λόγω lockdown «χάλασαν» μαζί με τον καιρό.
Αστατος αναμενόταν σήμερα ο καιρός, Καθαρά Δευτέρα, όπως ανέφερε η πρόγνωση της ΕΜΥ, με βροχές, ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας.
Τα σχέδια πολλών στην Πάτρα για πέταγμα του χαρταετού σε κοντινή απόσταση από τον τόπο κατοικίας λόγω lockdown «χάλασαν» μαζί με τον καιρό, αφού από νωρίς το σκηνικό που επικρατεί είναι βροχερό, ενώ υπήρξε και έντονη χαλαζόπτωση.
Μέχρι τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.
Τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά πιθανώς πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι να είναι ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.


- Λούλα και Τραμπ ενδέχεται να συναντηθούν την Πέμπτη – Στην ατζέντα η καταπολέμηση του εγκλήματος και οι σπάνιες γαίες
- Met Gala: Πως ο γερασμένος Bad Bunny πυρπόλησε το event των Μπέζος – «Ωδή στη θνητότητα»
- Τον έψαχνε 2 χρόνια – Πώς έγινε η δολοφονία του 20χρονου στην Κρήτη
- Euroleague: Το 7ο Final Four του Μπαρτζώκα – Πρώτη φορά με 3-0
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν έφτιαξε μηχανισμό για τη διαχείριση του διάπλου – Κανείς δεν περνάει χωρίς άδεια
- Μονακό – Ολυμπιακός 82-105: Ραντεβού στην Αθήνα


