Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε παράταση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι τις 2 Απριλίου, για να συγκεντρωθούν τα 500.000 ευρώ που έχει θέσει ως στόχο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε αυτή την ενέργεια μέσα από ένα πολύ ωραίο βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο μικρότερος… μέτοχος της μπασκετικής ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό την περασμένη Παρασκευή 12/3, περισσότεροι από 7.000 είναι, μέχρι τώρα, οι συμμετέχοντες στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και το ποσό που έχει συγκεντρωθεί ξεπερνά τις 400.000 ευρώ. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν αποκλειστικά για την εξόφληση χρεών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από το παρελθόν.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Αυτός ο φοβερός μπόμπιρας είναι ο Γιάννης. Το ξεχωριστό δώρο που πήρε για τα γενέθλιά του, πριν μερικές ημέρες που έγινε 2 χρόνων, ήταν η συμμετοχή του στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Δεν είναι όμως ο μικρότερος σε ηλικία μέτοχος, καθώς η οικογένεια του μεγάλωσε και από την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, έχει ένα ακόμη μέλος! Ο νεογέννητος αδερφός του, με τη βοήθεια του πατέρα του Δημήτρη, συμμετείχε στην ΑΜΚ.

ΕΣΥ τι θα κάνεις?

Η καταμέτρηση συνεχίζεται ως τις 2 Απριλίου…»

View this post on Instagram

A post shared by PAOK BC (@paokbasketball)