
Τι λέει η αστυνομία για το τροχαίο στη Βουλή
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα».
Προανάκριση για να εξακριβωθούν τα αίτια του τροχαίου που σημειώθηκε στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της εισόδου της Βουλής, διενεργεί η υποδιεύθυνση της Τροχαίας Αθηνών.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση :
«Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.25΄, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής, υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της.
Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση, προέβη στις προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες (παραγγελία για πραγματογνωμοσύνη, αιμοληψία, λήψη καταθέσεων, αυτοψία του χώρου, σχεδιάγραμμα κ.ο.κ.).
Επίσης, ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο μετά το πέρας της προανάκρισης θα διαβιβαστεί η σχετική δικογραφία.
Σημειώνεται ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα».
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει το Σάββατο με την παράσταση «Αγάπη Μόνο»
- Τσουκαλάς: Σε ομηρία όσοι λαμβάνουν συντάξεις χηρείας – Θα κάνει κάτι η κυβέρνηση;
- Έμπολα: «Βαθιά ανήσυχος» για την επιδημία δηλώνει ο επικεφαλής του ΠΟΥ – Συνεδριάζει ο ΕΟΔΥ
- Σενάριο επιστροφής Σβιντέρσκι στην Πολωνία
- Στη Λάρισα το «Δέντρο του αγώνα για Δικαιοσύνη»
- Η Stoiximan, Επίσημος Υποστηρικτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2026™ για Ελλάδα και Κύπρο


