Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Πάτρα : Βρέθηκαν 17 μολότοφ στο Δασσύλιο – Τι ερευνά η Αστυνομία

Πάτρα : Βρέθηκαν 17 μολότοφ στο Δασσύλιο – Τι ερευνά η Αστυνομία

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών

Μολότοφ, κρυμμένες σε δασώδη περιοχή στο Δασύλλιο της Πάτρας, βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στο Δασύλλιο 17 βόμβες μολότοφ μέσα δύο σακίδια πλάτης.

«Οι αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί βρέθηκαν μέσα σε δυο σακίδια πλάτης επιμελώς κρυμμένοι στη δασώδη περιοχή και αφού κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών», αναφέρεται στην  ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Tempo24.news, ερευνάται η σχέση τους με τις μολότοφ που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση εναντίον των αστυνομικών της Τροχαίας Πατρών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο