Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικό MEGA : Αποκαλυπτικό έγγραφο για επίθεση σε υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Αποκλειστικό MEGA : Αποκαλυπτικό έγγραφο για επίθεση σε υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Eπίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποιήθηκε σε υπηρεσία της αστυνομίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το MEGA, νωρίτερα είχε υπάρξει προειδοποίηση για πιθανό χτύπημα του εν λόγω σημείου

Eπίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποιήθηκε σε υπηρεσία της αστυνομίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το MEGA, νωρίτερα είχε υπάρξει προειδοποίηση για πιθανό χτύπημα του εν λόγω σημείου.

Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικό συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, η ελληνική αστυνομία είχε στείλει εμπιστευτικό έγγραφο στις 10 Μαρτίου που ειδοποιούσε για επικείμενο χτύπημα σε ειδικούς αστυνομικούς στόχους.

Με ειδική αναφορά και στη διεύθυνση χρηματικού σε Νέα Φιλαδέλφεια που πράγματι έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης από αγνώστους.

Δεν έγινε προσπάθεια αποτροπής

Παρότι υπήρχε αυτό το προειδοποιητικό έγγραφο δεν έγινε καμία αποτρεπτική προσπάθεια από τους αστυνομικούς και υπήρξε πάλι και σε αυτήν την περίπτωση αιφνιδιασμό τους.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει έγγραφο που παρουσιάζει «Το Βήμα της Κυριακής» που αναφέρεται ότι ελληνική αστυνομία έχει πληροφορίες για εισβολή 40 ατόμων σε κάποιο κρατικό στόχο, υψηλού συμβολισμού και ανάμεσα σε αυτούς, είναι και αστυνομικό τμήμα όπου ζητείται γενική επιφυλακή.

Βέβαια, πρόκειται για δεδομένα που ίσως αλλάξουν μετά το τέλος της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ωστόσο οι αρχές θα παραμείνουν σε επιφυλακή, αφού λόγω και των καταγγελιών για αστυνομική βία, βρισκόμαστε, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, σε μια ρευστή γενικά περίοδο.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024