
Συγκλονίζει ποδοσφαιριστής: Στην Αφρική περπατούν 20 μίλια για ένα κομμάτι ψωμί
Για το εάν τον εξαντλούν τα χιλιόμετρα που διανύει σε κάθε αγώνα ρωτήθηκε ο Φρανκ Κεσιέ, με τον Ιβοριανό μέσο να δίνει την πιο... ανθρώπινη απάντηση
Ένα από τα βασικά γρανάζια της μεσαίας γραμμής της Μίλαν τη φετινή σεζόν αποτελεί ο Φρανκ Κεσιέ. Ο Ιβοριανός μέσο έχει καταγράψει 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έως τώρα με την φανέλα της Μίλαν, μετρώντας 10 γκολ και 3 ασίστ.
Έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» λοιπόν, ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο εάν τον εξαντλούν τα πολλά χιλιόμετρα που διανύει σε κάθε αναμέτρηση, με τον μέσο της Μίλαν να δίνει την πιο ανθρώπινη και ειλικρινής απάντηση.
«Πίσω στην Αφρική και στην χώρα από όπου προέρχομαι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν 20 μίλια με τα πόδια κάθε πρωί για ένα κομμάτι ψωμί. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι κουράζομαι ή φοβάμαι να τρέξω πολύ.
Πολλές φορές οι συμπαίκτες μου με ρωτάνε πως το κάνω. Τους απαντάω ότι αυτό είναι το φυσιολογικό για μένα. Κερδίζω τόσα χρήματα που θα ήταν παράλογο να μην ιδρώνω σε κάθε ματς εντός γηπέδου. Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν και δεν κερδίζουν ούτε το 1/4».
- Κάτια Δανδουλάκη: «Δανείστηκα από φίλους να στηρίξω τις δουλειές μου»
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Kλειστό λιμάνι, μπλόκα, άδεια ράφια στα super market και ο ιός να ταξιδεύει σε όλο το νησί
- Χίφι για το μέλλον του: «Εκεί θέλω να παίξω…»
- Γυναίκα έπεσε από τον δεύτερο όροφο του υπουργείου Τουρισμού και σκοτώθηκε
- Θάντερ – Σανς 119-84: Περίπατος στην πρεμιέρα των playoffs και 1-0 για την Οκλαχόμα (vids)
- Πετρέλαιο: Νέα άνοδος στις τιμές μετά το νέο κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ και την κλιμάκωση της έντασης



