Εξαδάκτυλος: Δεν μπορεί να λέμε στην κηδεία έως 9 άτομα και στην πορεία να είναι 9.000
Τι λέει ο Πρ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου για την παράταση του lockdown και τις διχογνωμίες στην Επιτροπή που εισηγείται τα μέτρα στην Κυβέρνηση.
«Δεν ξέρω αν σας φαίνομαι κουρασμένος, αλλά δεν αισθάνομαι κουρασμένος», είπε δηκτικά ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, στον ΑΝΤ1, απαντώντας έτσι στις δηλώσεις της Αναστασίας Κοτανίδου για την εικόνα που επικρατεί στις συνεδριάσεις της Επιτροπής.
Όπως είπε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, η Επιτροπή συνεχίζει να κάνει καλά την δουλειά της, σημειώνοντας ότι η παράταση των μέτρων κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να υπάρξει καλύτερη απόδοση τους και περιορισμός της εξάπλωσης του κορονοϊού και του αριθμού των κρουσμάτων.
Ο κ. Εξαδάκτυλος αναφέρθηκε και στις διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών, λέγοντας ότι θα πρέπει να τηρούνται μέτρα από όλους, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί να λέμε ότι υπάρχουν περιορισμοί σε όλα, δεν μπορεί να λέμε “κηδεία έως 9 άτομα” και στην πορεία να είναι 9.000».
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).