
ΚΕΔ : Ο εσθονός Τόβερ στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, ο Τζοβάρας στο Αλκαζάρ
Ο Κρίστο Τόβερ ορίστηκε ως διαιτητής της μεγάλης αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Τζοβάρας θα είναι εκείνος που θα σφυρίξει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Super League και στη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο ορίστηκε ξένος ρέφερι.
Πιο συγκεκριμένα, ο εσθονός Κρίστο Τόβερ ορίστηκε για να διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Δικέφαλο του Βορρά, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ και Στεν Κλάασεν, τέταρτο τον Ευαγγέλου και στο VAR το βέλγο Νάθαν Βερβμπόομεν, με τον Μεϊντάνα.
Ο 39χρονος έχει διαιτητεύσει ακόμα δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στο παρελθόν, στις οποίες ο Δικέφαλος του Βορρά μετρά μία νίκη και μία ήττα.
Για την ακρίβεια το 2011 ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 3-0 κόντρα στη Βαλερέγκα, ενώ το 2018 είχε ηττηθεί με 4-0 από την Τσέλσι στο Λονδίνο.
Από εκεί και πέρα, ο Τζοβάρας θα είναι εκείνος που θα σφυρίξει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό (VAR ο Παπαδόπουλος), ο Μανούχος το Βόλος – ΑΕΚ (VAR ο Γκορτσίλας), ο Διαμαντόπουλος το Άρης – ΟΦΗ (VAR ο Παπαδόπουλος), ο Καραντώνης το Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός (VAR ο Κουμπαράκης), ο Βρέσκας το Λαμία – Ατρόμητος (VAR ο Σιδηρόπουλος) και ο Παπαπέτρου την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
- Διατροφή: Οι επτά τροφές που κάνουν τη διαφορά (μετά τα 60)
- Καιρός: Αίθριος την Κυριακή με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους βροχές – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από βδομάδα
- Μαρσέλ Ντυσάν: Ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης του 20ού αιώνα;
- Τέσσερις «κανόνες» για να αποφύγουμε το burnout
- Γιατί η ΕΕ βάζει φρένο στην πρόσβαση ανηλίκων στα social media – Το ρεκόρ χρήσης στην Ελλάδα
- Μήπως ο μόκα λάτε καραμέλα σου καταστρέφει την κοινωνία; Ο καφές σου λέει πολλά για την εποχή που ζούμε




