Ευχάριστη εξέλιξη: Βγήκε από την εντατική βρέφος 6 ημερών με κοροναϊό – Πώς μολύνθηκε
Το βρέφος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε κανονικό θάλαμο νοσηλείας.
Εξήλθε χθες από την ΜΕΘ Covid του «Αγλαΐα Κυριακού» ένας βρέφος μόλις έξι ημερών. Το βρέφος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε κανονικό θάλαμο νοσηλείας.
Το ερώτημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως κόλλησε το μωράκι, κι αυτό, διότι όταν η μητέρα του πήγε να γεννήσει στο «Αλεξάνδρα», έκανε rapid τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό.
Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο ο ιός να ήταν σε στάδιο επώασης και να μην ανιχνεύεται, η μητέρα του βρέφους θα πραγματοποιήσει και μοριακό τεστ.
Εάν, εντέλει, δεν έχει κολλήσει από την μητέρα του θα πρέπει να αναζητηθεί από πού κόλλησε εντός νοσοκομείου.
Σημειώνεται ότι στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται 9 παιδάκια με covid.
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Ουκρανία: Ο επικεφαλής διαπραγματευτής Ουμέροφ δηλώνει ότι είχε «ουσιαστικές» συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Λάρισα: «Τρελή» πορεία ΙΧ κατέληξε στις προστατευτικές μπάρες – Νεκρός ο οδηγός
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)








![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-122x85.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442