Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας ανατρέπει τα πάντα και στηρίζει την Ελένη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας ανατρέπει τα πάντα και στηρίζει την Ελένη

Μια πλεκτάνη εις βάρος μια άτυχης γυναίκας και ένας φόνος έγιναν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες.

Μια πλεκτάνη εις βάρος μια άτυχης γυναίκας και ένας φόνος έγιναν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, κάποια στιγμή καλείται και η Μυρσίνη να καταθέσει στη δίκη του Μάνου Βόσκαρη. Ο Δούκας αναλαμβάνει δράση για να έρθει σε συνεννόηση με τον Βόσκαρη, ώστε να μείνει κρυφός ο ρόλος της Μυρσίνης σε αυτή την υπόθεση.

Τότε αποκαλύπτεται πως οι δύο άντρες κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά από το παρελθόν και ο Δούκας διαπιστώνει πως πρέπει να καταφέρει να απαλλαγεί γρήγορα από τον Μάνο.

Ο Βόσκαρης απειλεί ανοιχτά πλέον, στις Άγριες Μέλισσες, τον Δούκα και την Μυρσίνη και ο Σεβαστός -σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK- ζητά από τον Γραμματικό ν’ αποσύρει την κατάθεση της Μυρσίνης κι εκείνος ακόμη μία φορά βρίσκεται σε δίλημμα ανάμεσα στην οικογένεια της γυναίκας του και στη δουλειά του.

Ωστόσο, όσο δεν γίνεται τίποτα, ο Δούκας αποφασίζει να στραφεί για τα καλά εναντίον του Βόσκαρη. Άλλωστε, πολλές φορές έχει παραδεχτεί πως τους βιαστές δεν θα τους δεχτεί ποτέ.

Ο Δούκας, παρά το μίσος που νιώθει για την Ελένη, κάνει την ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες και αποφασίζει, κρυφά βέβαια από όλους, να σταθεί στο πλευρό της και να τη βοηθήσει στη μάχη της εναντίον του Βόσκαρη.

Στέλνει στα χέρια της Ελένης ένα όπλο για να νικήσει τον Βόσκαρη. Με αυτά τα στοιχεία ο Σαράφης μπορεί να πολεμήσει τον Βόσκαρη και να τον κλείσει τη φυλακή.

Παράλληλα, ο Δούκας αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να κλείσουν οριστικά τους λογαριασμούς τους, φέρνοντας στο φως τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ο πατέρας του πήρε τον Βόσκαρη από το ορφανοτροφείο.

Οι δύο άντρες κάνουν μια αναδρομή στο Διαφάνι του 1920. Τότε, μια πλεκτάνη εις βάρος μια άτυχης γυναίκας και ένας φόνος έγιναν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024