Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Δόξας : Πολύ ταραγμένος μετά τις καταγγελίες της Μαρίας Δεληθανάση – Τι λέει ο δικηγόρος του

Κώστας Δόξας : Πολύ ταραγμένος μετά τις καταγγελίες της Μαρίας Δεληθανάση – Τι λέει ο δικηγόρος του

«Υπάρχουν και άλλα στοιχεία», αναφέρει ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα αναφορικά με τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του.

Η διαμάχη ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, συνεχίζεται. Ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή αναφέρθηκε στις κατηγορίες της κ. Δεληθανάση για σωματική βία, στα στοιχεία που συγκεντρώνει με τον εντολέα του, αλλά και στην ψυχολογική του κατάσταση.

«Είναι υποθέσεις πολύ τρυφερές όταν υπάρχει ένα παιδί. Είναι υποθέσεις οικογενειακές και εξετάζουμε τα δεδομένα με πολύ προσοχή και προετοιμάζουμε τις επόμενες νομικές κινήσεις μας κατά οποιουδήποτε έχει πλήξει την τιμή και την αξιοπρέπεια του εντολέα μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Δημητρίου.

Στη συνέχεια, ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε στα στοιχεία που έχει συλλέξει ο τραγουδιστής τα οποία δείχνουν ότι κι εκείνος έπεσε θύμα σωματικής βίας από την Μαρία Δεληθανάση.

«Είναι ζητήματα και αποδεικτικά στοιχεία που εξετάζονται μόνο ενώπιων την ελληνικών Δικαστηρίων. Εκεί θα εξεταστούν και τα δικά μας στοιχεία, είτε μάρτυρες, είτε έγγραφα, όπως προσκομίζει η εν διαστάσει σύζυγος του εντολέα μου».

«Υπάρχουν και άλλα στοιχεία»

Σχετικά με το αν ο Κώστας Δόξας ανέσυρε διαγραμμένα στοιχεία από ηλεκτρονικές συσκευές, ο συνήγορός του απάντησε «Αυτά είναι ζητήματα ειδικών. Έχω ζητήσει από τον εντολέα μου να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα στοιχεία υπάρχουν και ο εντολέας μου με έχει διαβεβαιώσει ότι αυτά τα στοιχεία υπάρχουν».

Όσον αφορά στην επικοινωνία του τραγουδιστή με το παιδί του είπε: «Ο εντολέας μου είναι στη Θεσσαλονίκη και έχει σχεδόν ελεύθερη επικοινωνία με το παιδί του. Έχει διανυκτέρευση μαζί του και την τηρεί, όπως και όλα τα συναφή ζητήματα της επιμέλειας του παιδιού και της επικοινωνία».

Τέλος, για την ψυχολογική κατάσταση του εντολέα του ο κ. Δημητρίου αποκάλυψε: «Έχει ταραχθεί πάρα πολύ. Δεν μπορεί να βγαίνει ο οποιοσδήποτε, ακόμη και κοντινός μας άνθρωπος και με μια δημόσια δήλωση, να καταρρακώνει και να καταστρέφει προσωπικότητες»

«Όσον αφορά το σόου εξετάζουμε όλα τα δεδομένα και θα προβούμε σε όποια ενέργεια χρειαστεί», κατέληξε ο Σπύρος Δημητρίου.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024