
Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε τον απίθανο κήπο της – Εικόνες
Η Αθηνά Οικονομάκου βγήκε για διατάσεις στον κήπο της και ζηλέψαμε.
Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται στον έβδομο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα.
Η ηθοποιός που πριν λίγες εβδομάδες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς «Έλα στη θέση μου» μοιράστηκε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από το σπίτι της και συγκεκριμένα τον παραμυθένιο κήπο της.
Το απόγευμα της Πέμπτης θέλοντας να πάρε λίγο καθαρό αέρα βγήκε στον κήπο της για λίγες διατάσεις και μας έκανε να ζηλέψουμε με την ομορφιά του χώρου.
«Βγήκε ο ήλιος και βγήκα κι εγώ σαν τα μυρμηγκάκια να ξεσκουριάσω λίγο…όχι ότι αντέχω, στον 7ο μήνα πια, να κάνω και πολλά αλλά έστω λίγες διατασούλες. Εσείς μέλλουσες μανούλες, γυμνάζεστε; Έχετε αντοχές;» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.
- Γρηγορίου: «Είμαι αισιόδοξος για πρωτάθλημα και Κύπελλο – Ο Παλάσιος θα μας βοηθήσει πολύ»
- «Έπρεπε να κινούνται στο πλαίσιο του νόμου». Μια αρχή που ξέχασε κάμποσες φορές η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
- Κίνα υπέρ Βραζιλίας όσον αφορά την «απόρριψη» κάθε «εξωτερικής ανάμιξης» στα πολιτικά πράγματα της χώρας
- Τα «θέλω» της Παρί και μία «χρυσή» μεταγραφή – Ο Μπαρκολά δεν ανανεώνει και η Λίβερπουλ «καραδοκεί» (pic)
- Η νέα πρόκληση της AI: Ποιος καθορίζει τα όρια της ελευθερίας του λόγου στα chatbots;
- Καλύπτοντας το επικίνδυνο χάσμα της Ευρώπης στον τομέα των πυραύλων




