Άρης : Αμφίβολος με ΟΦΗ ο Κάτσε
Ο 28χρονος μέσος υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.
Ο Έργκυς Κάτσε δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση του Άρη στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου. Ο 28χρονος μέσος υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ η συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ είναι αμφίβολη.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ο.Φ.Η. στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/03, 19:00).
Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το πρώτο, ενεργοποίηση, ταχυδύναμη, παιχνίδι μεταβιβάσεων και παιχνίδι σε μικρούς χώρους για το δεύτερο γκρουπ) με τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια να ακολουθούν και πάλι πρόγραμμα θεραπείας.
Πρόγραμμα θεραπείας, όμως, ακολούθησε και ο Εργκυς Κάτσε, καθώς υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο (τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του).
Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο)».
- LIVE: Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Χωρίς Ναν, Φαρίντ και Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός στη Μύκονο
- Η ατάκα του Μοντέρο πριν το Game 4 με τον Παναθηναϊκό: «Θυμάμαι να λέω στους συμπαίκτες μου…»
- Σοκάρει πρώην παίκτης της Ρεάλ: «Έπινα 70 μπύρες σε μία μέρα, πήγαινα μεθυσμένος στην προπόνηση»
- LIVE: Ρόμα – Λάτσιο
- Ανακοίνωση της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 17.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-minhmeme-774886792-19201370-315x220.jpg)










































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/POSTER-copy-22-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442