
Ανθή Σαλαγκούδη: Ανανεωμένη μετά την αποχώρησή της από το Survivor
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μαυρισμένη και ανανεωμένη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι χαρούμενη και έχει αφήσει πίσω της τις δύσκολες μέρες
Η Ανθή Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor επέστρεψε στην Ελλάδα και πια και στα social media.
Η πρώην παίκτρια της Κόκκινης ομάδας έφυγε από το παιχνίδι επιβίωσης πριν από 10 μέρες περίπου και πια βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.
Η πολυσυζητημένη παίκτρια, τόσο για τις επιδόσεις όσο και για την οικογένειά της, αποφάσισε να επιστρέψει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας η Ανθή Σαλαγκούδη ανέβασε στο Instagram μετά από δύο μήνες φωτογραφία με την αδερφή της.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μαυρισμένη και ανανεωμένη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι χαρούμενη και έχει αφήσει πίσω της τις δύσκολες μέρες.
«Χαρούμενη γιορτή της Γυναίκας σε μία από τις σημαντικότερες γυναίκες της ζωής μου. Έχω τις “πλάτες” σου και έχεις τις δικές μου», έγραψε η Ανθή Σαλαγκούδη κάτω από την φωτογραφία με την αδερφή της.
- Λίβανος: Αλλους δύο διασώστες σκότωσαν οι ισραηλινές δυνάμεις -108 συνολικά από τη 2η Μαρτίου
- Ιράν: Αλλες «δύο εβδομάδες» χρειάζονται οι ΗΠΑ για να πλήξουν όλους τους στόχους τους, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 344 παιδιά πέθαναν από τον Μάρτιο εξαιτίας επιδημίας ιλαράς
- Κολομβία: 4 εργαζόμενοι νεκροί εξαιτίας έκρηξης σε στοά ανθρακωρυχείου βάθους 500 μέτρων
- Ιράν: «Εντελώς απαράδεκτη» κρίνει ο Τραμπ την απάντηση της Τεχεράνης στην αμερικανική πρόταση
- ΗΠΑ: Το τοπικό Κογκρέσο στην Οκλαχόμα απαγόρευσε τον γάμο ανηλίκων
