
Άλμπερτ Μπουρλά : Ο Θεσσαλονικιός CEO της Pfizer εμβολιάστηκε
Ο 59χρονος, πρόεδρος της Pfizer, είχε δηλώσει τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ρωτήθηκε από το CNBC, αν θα εμβολιαστεί από τους πρώτους, ότι θα περίμενε τη σειρά του για να εμβολιαστεί.
Την πρώτη δόση του εμβολίου της εταιρίας του, Pfizer κατά του κοροναϊου, έκανε ο Άλμπερτ Μπουρλά.
Ο 59χρονος, πρόεδρος της Pfizer, είχε δηλώσει τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ρωτήθηκε από το CNBC, αν θα εμβολιαστεί από τους πρώτους, ότι θα περίμενε τη σειρά του για να εμβολιαστεί.
Έτσι και έγινε o CEO της Pfizer εμβολιάστηκε τελικώς την Δευτέρα τηρώντας την προτεραιοποίηση, που υπάρχει στη Νέα Υόρκη όπου κατοικεί με την σύζυγό του.
Ο Άλμπερτ Μπουρλά, είπε ότι αισθάνεται «απελευθερωμένος» τώρα που έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου.
Όπως είπε, θα περιμένει φυσικά για να αποκτήσει ανοσία, να λάβει και την δεύτερη δόση σε περίπου δυο εβδομάδες.
Στη συνέχει θα μπορεί όπως γράφει η «Dailymail», να συναντά όπως είπε το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) και άλλα εμβολιασμένα άτομα σε εσωτερικό χώρο, χωρίς μέτρα προστασίας.
- Αλεξάνδρας: Κατάληψη γερανού από ακτιβιστές – Ανάρτησαν πανό για τα Προσφυγικά
- «Να προσέχετε τι λέτε» – Η ανάρτηση του Χέιζ-Ντέιβις μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού
- Βόλος: Οδηγός παρέσυρε τη μητέρα της βάζοντας όπισθεν και την τραυμάτισε σοβαρά
- Το Τέξας εκτέλεσε άνδρα για φόνο που διαπράχθηκε το 2004, στην 600ή εκτέλεση που πραγματοποιεί η πολιτεία
- Η Τζίλιαν Άντερσον έπαθε κρίση πανικού βλέποντας μια σκηνή από ταινία της
- Βρετανία: Θα φύγει ο Στάρμερ; Κι αν ναι, πώς; Τα τέσσερα σενάρια της μάχης για το Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ




