
ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε αποπομπή Αρκουμανέα για το κορονοπάρτι στον ΕΟΔΥ
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι περιμένει από τον κ. Μητσοτάκη «να αποπέμψει τον κ. Αρκουμανέα που κρύβεται από προχθές».
«Χρειάστηκε να περάσουν 24 ώρες για να επιβεβαιωθεί πως οι «άλλες υπηρεσίες» που «κάρφωσε» ο κ. Χαρδαλιάς για το κορονοπάρτι την Τσικνοπέμπτη ήταν ο ΕΟΔΥ του κ. Αρκουμανέα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.
«Οι κόντρες τους δεν μας ενδιαφέρουν, ας τις λύσουν μεταξύ τους», δηλώνει. Ωστόσο, τονίζει, «το γεγονός ότι ο κ. Χαρδαλιάς δεν ξέρει τι συμβαίνει στο κτίριο του υπουργείου του και οι υπηρεσίες του κ. Αρκουμανέα, υπεύθυνες για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τον εμβολιασμό, κάνουν κορονοπάρτι στο εμβολιαστικό κέντρο που συγκεντρώνονται χιλιάδες ηλικιωμένοι καθημερινά, δεν το λες και σοβαρή και υπεύθυνη στάση».
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι περιμένει από τον κ. Μητσοτάκη «να αποπέμψει τον κ. Αρκουμανέα που κρύβεται από προχθές». «Εκτός εάν δεν τολμά, γιατί ο ίδιος έχει δώσει το knowhow στους υφισταμένους του από την Ικαρία. Ευθύνη εξάλλου έχουν μόνο οι πολίτες που πηγαίνουν μία βόλτα στην πλατεία και καταλήγουν να τρώνε ξύλο», σχολιάζει.
- «Όλη η δυστοπία των ΗΠΑ σε μια viral φωτογραφία» – Οι νεοναζί Patriot Front στο φακό του Reuters
- Οι 11άδες για το μεγάλο παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Νορβηγία (pics)
- Πυρ και μανία ο Σπανούλης μετά το νέο ναυάγιο της Εθνική – Τα έβαλε με τους παίκτες (vid)
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Έφτασε μέχρι την Αττική και την Κόρινθο το τοξικό νέφος
- Νετανιάχου: Υποστηρίζει ότι χριστιανικά χωριά στον Λίβανο ζήτησαν να προσαρτηθούν στο Ισραήλ
- Τούχελ: «Δεν είναι αλήθεια» – Ο προπονητής της Αγγλίας διέψευσε τα σενάρια για Viagra ενόψει Μεξικού

