Βαρελά για επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «Ο εντολέας μου δέχθηκε επίθεση»
Έχει διαταχθεί ΕΔΕ εναντίον του αστυνομικού
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η δικηγόρος του αστυνομικού που χτύπησε ανελέητα κάτοικο της Νέας Σμύρνης το απόγευμα της Κυριακής, Εβίτα Βαρελά.
Σύμφωνα με την δικηγόρο, ο εντολέας της δέχθηκε επίθεση από το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Έχει διαταχθεί ΕΔΕ εναντίον του αστυνομικού και το περιστατικό θα διερευνηθεί.
Υποστήριξε ότι η αστυνομία δε στρέφεται κατά των πολιτών και πως είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι υπήρχε συνωστισμός στην πλατεία με αποτέλεσμα τη χορήγηση προστίμων.
«Οι αστυνομικοί οφείλουν να συμπεριφέρονται με ευγένεια εκτός αν ο δράστης είναι ύποπτος φυγής ή αν αντιστέκεται», τόνισε η κυρία Βαρελά.
Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ο εν λόγω πολίτης αντιστάθηκε στη σύλληψη από τον εντολέα της, αφού είχε προηγηθεί επίθεση προς το πρόσωπό του.
Για το γεγονός ότι ο αστυνομικός έφερε μεταλλική ράβδο με την οποία χτύπησε τον πολίτη, η κυρία Βαρελά υποστήριξε ότι τα συγκεκριμένα όπλα δεν έχουν αποσυρθεί από τον εξοπλισμό της αστυνομίας, αλλά το σημείο είναι θολό.
- Μεγάλη Εικόνα: Αποκωδικοποιεί τα κρίσιμα δεδομένα της προεκλογικής περιόδου που ξεκινά
- Όλυμπος: Αγνοείται Ισπανός ορειβάτης – Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του
- Πέθανε η ιδρυτική διευθύντρια του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, Άννα Καφέτση
- Εγκαίνια της νέας Αριστοτελείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο δημος Αμπελοκηπων-Μενεμένης
- Global Sumud Flotilla: Απελευθερώθηκαν όλοι οι ακτιβιστές – Το Ισραήλ ξεκίνησε τις απελάσεις
- H Euroleague των ρεκόρ
