Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Lamanif : Βιντεοσκοπήσαμε κάποιες ερωτικές στιγμές - «Δεν είμαι όμως αφέντρα»

Υπόθεση Lamanif : Βιντεοσκοπήσαμε κάποιες ερωτικές στιγμές – «Δεν είμαι όμως αφέντρα»

«Δεν υπάρχει κανένα κύκλωμα με αφέντρες, δεν έχω τέτοιου είδους ερωτικές προτιμήσεις, αντίθετα με τον ράπερ ο οποίος ικανοποιείται με αυτόν τον τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που τον απομάκρυνα.

Με μηνύσεις απάντησε η 30χρονη που παρουσιάζεται ως μια από τις αφέντρες  της Θεσσαλονίκης που, όπως την παρουσίασε στην καταγγελία του στο Instragram ο τράπερ Lamanif το οποίο είχε βάλει στο στόχαστρο και τον εκβίαζε.

Η 29χρονη κοπέλα, λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αφού μετά από τυχαίο έλεγχο βρέθηκαν πάνω της μικροποσότητες κοκαΐνης, δίνει τη δική της εκδοχή στο «ΘΕΜΑ» για όλα όσα την κατηγορεί μέσα από τις 13 σελίδες της μήνυσης που κατέθεσε στη Δίωξη Εκβιαστών ο 24χρονος καλλιτέχνης.

Υπενθυμίζεται ότι η 30χρονη εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από αστυνομικούς ύστερα από τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της ο Lamanif, ζητώντας την ποινική δίωξη της ίδιας και τριών ράπερ που ανέβασαν και αναπαρήγαγαν το βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα το πρωί υπέβαλε δύο μηνύσεις, σύμφωνα με το GrTimes: Στρέφεται κατά του 24χρονου τον οποίο καταγγέλλει για συκοφαντική δυσφήμηση καθώς την κατονόμασε στην δική του μήνυση.

Επίσης μήνυσε, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κι έναν φίλο της – γνωστό ράπερ στον οποίο έδωσε το ροζ βίντεο και αυτός το ανέβασε στο διαδίκτυο.

Πώς περιγράφει την γνωριμία της με τον Lamanif

Η 29χρονη με τη βοήθεια του δικηγόρου της Μιχαήλ Βέρρου περιγράφει τη γνωριμία της με τον Λάμπρο Μανιφάβα, το ροζ βιντεάκι, αλλά και πώς το απαγορευμένο υλικό έπεσε στα χέρια του αντιπάλου του και το ανέβασε στο Διαδίκτυο.

«Δεν υπάρχει κανένα κύκλωμα με αφέντρες, δεν έχω τέτοιου είδους ερωτικές προτιμήσεις, αντίθετα με τον ράπερ ο οποίος ικανοποιείται με αυτόν τον τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που τον απομάκρυνα. Δεν ήθελα να συμμετέχω σε ερωτικές πράξεις που δεν μου αρέσουν», ισχυρίζεται η νεαρή Ειρήνη, ενώ για τη σχέση της με τον 24χρονο αναφέρει: «Ο ίδιος είπε ότι ήθελε να με παντρευτεί. Είχαμε μια σχέση που κράτησε λίγες ημέρες. Στη συνέχεια, όμως, διαπίστωσα ότι δεν ταιριάζουμε και απομακρύνθηκα».

Στο πεδίο ερευνών για την Ασφάλεια συμπεριλαμβάνονται το περίεργο κύκλωμα σαδομαζοχιστικών γυναικών που περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στη μήνυσή του ο Lamanif και ο εκβιασμός που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δέχτηκε. «Φυσικά και δεν γνωρίζω κανένα κύκλωμα με αφέντρες. Δεν έχω καμία σχέση, δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο τρόπος συνεύρεσης και μπορώ να πω ότι μάλλον είμαι εντελώς συντηρητική σε αυτό το ζήτημα. Είναι αδιανόητο και προκλητικό να καταγγέλλει αυτός ο άνθρωπος για αφέντρες τη στιγμή που ξέρει ότι δεν έχω καμία σχέση και ότι αυτός έχει αυτού του είδους τις ορέξεις», υποστηρίζει η 29χρονη Ειρήνη.

Η ίδια περιγράφει για το πώς γνωρίστηκαν: «Η γνωριμία μας έγινε πριν από περίπου δύο χρόνια και, όπως ανέφερα, πέρυσι τέτοια εποχή ήρθαμε κοντά και υπήρξε ένα είδος έρωτα. Μάλιστα ο ίδιος είπε ότι ήθελε να με παντρευτεί. Αυτό κράτησε λίγες ημέρες. Οταν διαπίστωσα ότι δεν ταιριάζουμε, απομακρύνθηκα. Περίπου έναν μηνά αργότερα ξαναβρεθήκαμε και προσπαθήσαμε εκ νέου, αλλά τελικά δεν προέκυψε κάτι. Τον Μάιο του 2020 τον είδα τυχαία σε νυχτερινή έξοδο και αντίθετα με την καταγγελία του ότι εκείνη την ημέρα τον εκβίασα, υπάρχει βίντεο όπου με αγκαλιάζει και με φιλά. Εκτοτε, δηλαδή από τα τέλη Μαΐου του 2020, δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μαζί του, επομένως λέει ψέματα ότι τον εκβίασα».

Οσο για το πώς τραβήχτηκε το επίμαχο ροζ βίντεο των 25 δευτερολέπτων, η Ειρήνη αναφέρει: «Πέρυσι περίπου τέτοια εποχή τον φιλοξένησα στο σπίτι μου για 3-4 ημέρες, αφού ήρθαμε κοντά ο ένας στον άλλον. Κατόπιν παράκλησής του, βιντεοσκοπήσαμε κάποιες ερωτικές αλλά και πολλές στιγμές της καθημερινότητάς μας. Τα συγκεκριμένα βίντεο ποτέ δεν μου ζήτησε να τα διαγράψω, ούτε διαμαρτυρήθηκε για το ότι υπήρχαν στο κινητό μου. Και φυσικά είναι φαιδρότητα ότι του έριξα κάτι στο ποτό του ώστε να έχει αυτή τη σεξουαλική συμπεριφορά. Είναι ντροπή του να μην παραδέχεται τις ερωτικές προτιμήσεις του και να προσπαθεί να με συκοφαντήσει, ενώ είναι αυτός που στην ολιγοήμερη σχέση μας μου δήλωσε ότι είναι υποτακτικός και προσπάθησε να με μυήσει σε τέτοιου είδους ερωτική συμπεριφορά, που όμως αρνήθηκα, για τον απλό λόγο ότι δεν μου άρεσε καθόλου».

Το σκοτεινό Διαδίκτυο

Πώς όμως έφτασε το ροζ βίντεο να γίνει η αιτία για να ανέλθει στην επιφάνεια αυτή η κόντρα που οδήγησε τον Lamanif στο σημείο να δηλώνει μέσα από τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι εξαφανίζεται γιατί θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του; «Στις αρχές Φεβρουαρίου του 2020, έπειτα από μεγάλη πίεση από έναν παιδικό μου φίλο, ράπερ και αυτός, και αφού του ζήτησα να μην το αναρτήσει πουθενά, τελικά του έδωσα το επίμαχο βίντεο και αυτός με τη σειρά του, χωρίς να γνωρίζω τον τρόπο, το διέδωσε στο Διαδίκτυο. Ηταν μια στιγμή απερισκεψίας και ειλικρινά μετανιώνω γι’ αυτό, χωρίς βέβαια να γνωρίζω ότι θα διαδοθεί ευρέως. Προδόθηκε η εμπιστοσύνη μου, ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα δημιουργηθεί τόσο μεγάλο ζήτημα», ισχυρίζεται η ίδια.

Οσο για τον αντίπαλο τράπερ, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που φέρεται να διοχέτευσε το βίντεο, λέει ότι οι δύο μουσικοί είχαν άγρια κόντρα μεταξύ τους: «Γνώριζα ότι οι δύο τράπερ είχαν μια διαμάχη, αλλά ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα εκμεταλλευτούν εμένα για να προωθήσουν τα συμφέροντά τους. Οταν ο Lamanif εξαφανίστηκε, αμέσως ενδιαφέρθηκα και μετά από επικοινωνίες που είχα με κοινούς γνωστούς και φίλους έμαθα ότι είναι καλά και ότι βρίσκεται σε σπίτια φίλων του, όπως επίσης ότι δεν τίθεται θέμα αυτοκτονίας και όλα γίνονται για λόγους δημοσιότητας».

Η κοπέλα περιγράφει τον 24χρονο τράπερ όπως τον γνώρισε. Σκιαγραφεί την προσωπικότητά του λέγοντας ότι όσο περνούσε ο καιρός ο νεαρός άρχισε να αλλάζει: «Ο Lamanif ήταν ένα ακραίο άτομο, αντιδραστικό, προκλητικό, αλλά έως ότου αποφασίσει να γίνει παραγωγός ραπ μουσικής ήταν μέσα στο πλαίσιο που μπορούσα να ανεχτώ. Από τη στιγμή που ασχολήθηκε με την παραγωγή τραγουδιών, σταδιακά άλλαξε και με αυτά τα γεγονότα αποδείχτηκε ότι μοναδικός του σκοπός είναι η δημοσιότητα και ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να τον επιτύχει». Μάλιστα, δεν παραλείπει να αναφερθεί και στον σκοτεινό και παράξενο κόσμο της τραπ μουσικής με τον οποίο, όπως λέει, δεν θέλει να έχει πλέον καμία σχέση: «Η τραπ μουσική σκηνή παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα είναι πράγματι σκοτεινή, το υπέρτατο είναι η αντίδραση και πολλές φορές η παρανομία, κάποιες φορές μπορεί να γίνει και επικίνδυνη, υπάρχουν έντονες αντιπαλότητες μεταξύ των παραγωγών και δεν θέλω πλέον να έχω καμία σχέση με όλα αυτά». Η Ειρήνη κλείνοντας δίνει το στίγμα των επόμενων κινήσεών της: «Είμαι 29 ετών, ποτέ δεν έχω δώσει δικαίωμα για κανέναν λόγο. Προέρχομαι από μια μέση αστική ευκατάστατη οικογένεια, διατηρώ ιδιοκτήτη κατοικία, μου αρέσει η απλή και ήρεμη ζωή και έχω εργαστεί σε ιατρικά κέντρα, σε φροντιστήρια, σε καφετέριες. Επειτα από όλα αυτά και την προδοσία της εμπιστοσύνης των φίλων μου, πήρα ένα γερό μάθημα. Νιώθω πως χρειάζομαι ψυχολογική στήριξη από ειδικούς γιατί είμαι βαθιά στενοχωρημένη, απογοητευμένη και ταυτόχρονα θυμωμένη. Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη εναντίον τους για όλες τις συκοφαντίες και τα ψέματα που είπε και κατήγγειλε στην Αστυνομία ο Lamanif για μένα, αλλά και για τη διάδοση του επίμαχου βίντεο από τον παιδικό μου φίλο η οποία έγινε χωρίς τη συγκατάθεσή μου».

Η νομική άποψη

Ο δικηγόρος της 29χρονης Μιχαήλ Βέρρος μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» τονίζει: «Δεν θα ήθελα να σταθώ στην ουσία της υπόθεσης, διότι νομίζω ότι έχει γίνει αντιληπτό από τον καθέναν ότι δεν υπάρχει κανένα κύκλωμα αφεντών και εκβιαστών, αλλά μια διαμάχη μεταξύ παραγωγών ραπ μουσικής που χρησιμοποίησαν την εντολέα μου για να επιτύχουν τη δημοσιότητα που ήθελαν. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι πλέον οι νεαροί παραγωγοί αυτής τη μουσικής σκηνής (και όχι οι παλαιότεροι που διαθέτουν επίπεδο και μέτρο), σύμφωνα με πρότυπα των ΗΠΑ, χρησιμοποιούν επιτυχώς τα μέσα ενημέρωσης και τη Δικαιοσύνη για προσωπικά οφέλη, φτάνοντας στα άκρα, χρησιμοποιώντας επικίνδυνες μεθόδους, προκαλώντας αναταραχή και πολλές φορές επιδεικνύοντας έκνομη συμπεριφορά που για τη συγκεκριμένη μουσική σκηνή είναι must, όπως η καταδίωξη του αυτοκινήτου έτερου γνωστού ράπερ προ ημερών. Πιστεύω ότι οι Ελληνες πολίτες δεν έχουν αυτό το ταμπεραμέντο και θα αποβάλουν αυτές τις συμπεριφορές ξεκινώντας από αυτή την υπόθεση, διότι όλοι έχουμε παιδιά και κανένας δεν θέλει να υπάρχουν τέτοιου είδους πρότυπα».

Ο πόλεμος των τράπερ και τα 40 βίντεο

Στο κινητό και τον υπολογιστή της εκρηκτικής ξανθιάς αναζητούν  οι αξιωματικοί της Ασφάλειας τις απαντήσεις για τα σκοτεινά σαδομαζοχιστικά κυκλώματα και τους εκβιασμούς.

Tα 40 βίντεο στο κινητό της εκρηκτικής ξανθιάς Θεσσαλονικιάς, οι διαδικτυακές συνομιλίες που είχε με τον Lamanif, ο αντίπαλος τράπερ που διέδωσε το ροζ βίντεο και τα τέσσερα πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων έδωσε ο 24χρονος καλλιτέχνης στην Αστυνομία ως εμπλεκόμενους σε σαδομαζοχιστικά κλαμπ, αποτελούν το μωσαϊκό των ερευνών της Δίωξης Εκβιαστών για την πολύκροτη υπόθεση.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας περιμένουν τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων από το σάρωμα που γίνεται στο κινητό τηλέφωνο και στο laptop της 29χρονης. Στόχος είναι να βρεθούν στοιχεία που να επαληθεύουν τα όσα της προσάπτει ο Lamanif στις 13 σελίδες της μήνυσης που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Οτι δηλαδή είναι μέλος μιας ομάδας που τον εκβίαζε απαιτώντας χιλιάδες ευρώ για να μην ανεβάσει στο Ιντερνετ ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Στο ίδιο πλαίσιο αναμένεται τις επόμενες ημέρες από τα γραφεία της Δίωξης Εκβιαστών να περάσει και ο αντίπαλος τράπερ του Lamanif, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 29χρονη, να πήρε το βίντεο των 25 δευτερολέπτων με πρωταγωνιστή τον Lamanif και την ίδια και να το διέρρευσε στα social networks. Παράλληλα, καταθέσεις θα δώσουν και όλα τα πρόσωπα που φέρεται να γνωρίζουν τι παίζεται στον σκοτεινό κόσμο των τράπερ και των σαδομαζοχιστικών κυκλωμάτων όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Οπως λένε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί, υπάρχουν δύο δικογραφίες που σχηματίζονται: η μία έχει να κάνει με την εξαφάνιση του Λάμπρου Μανιφάβα και η δεύτερη με τις καταγγελίες του περί εκβιασμού που δεχόταν από τις αφέντρες της πόλης. Οι δύο δικογραφίες μέσα στις επόμενες ημέρες θα σταλούν στην Εισαγγελία προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κακουργηματικές πράξεις και να ασκηθούν ανάλογες διώξεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η μεγάλη έρευνα

Η υπόθεση της εξαφάνισης του Lamanif, οι απειλές για αυτοκτονία και ο εντοπισμός του αποδεικνύονται ιδιαίτερα σοβαρά. Σκληρές κόντρες με πρωταγωνιστές τράπερ, υπόγεια σαδομαζοχιστικά κυκλώματα, κόκα, μαύρο χρήμα και παραισθησιογόνα, εκατομμύρια views στο YouTube, με την έρευνα της Αστυνομίας που βρίσκεται σε εξέλιξη να καλείται να ξεδιαλύνει το θολό αυτό τοπίο. Η ιστορία αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεδιπλωθεί, καθώς η 29χρονη την οποία ο μουσικός έχει κατονομάσει ως «αφέντρα» και συνελήφθη για μικροποσότητα κοκαΐνης θα κληθεί να δώσει κατάθεση και να απαντήσει σε όλα όσα την κατηγορεί. Ο ίδιος αναφέρει στη μήνυσή του ότι τη συγκεκριμένη τη γνώρισε πριν από τρία χρόνια. Τότε που δούλευε υποδοχή σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα τη σκιαγραφεί ως άτομο που διατηρεί επαφές με άλλες περίεργες γυναίκες-μέλη ενός ιδιαίτερου σαδομαζοχιστικού κλαμπ. Ο Lamanif ισχυρίζεται ότι δεν είχε κάποια σχέση ή δεσμό με την ίδια, αλλά περιστασιακές ερωτικές επαφές. Παράλληλα, εκτός από την «αφέντρα», ο τράπερ Lamanif έδωσε στους αξιωματικούς της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας τα ονόματα τεσσάρων προσώπων ως βασικών μελών κυκλώματος που απαιτούσαν χιλιάδες ευρώ για να μην ανεβάσουν στο Διαδίκτυο τις ερωτικές στιγμές του 24χρονου τις οποίες βιντεοσκοπούσαν κρυφά.

Στο κείμενο της μήνυσης αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι το κύκλωμα που καταγγέλλει του είχε δώσει και συγκεκριμένες ημερομηνίες ως τελεσίγραφο για να τους παραδώσει τα λεφτά. Οταν ο νεαρός δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις χρηματικές απαιτήσεις, οι εκβιαστές του ξεκίνησαν, όπως ο ίδιος αναφέρει στη μήνυσή του, μια στοχευμένη σταδιακή διαρροή φημών, με αποκορύφωμα το επίμαχο παράνομο βίντεο. Ολη αυτή η κατάσταση με τους εκβιασμούς και την αφόρητη πίεση που ασκούσαν για να τον απομυζήσουν οικονομικά τον οδήγησαν σε αδιέξοδο. Ο διασυρμός έγινε θηλιά ενώ, όπως ισχυρίζεται, απώτερος στόχος ήταν ο αφανισμός του.

Ο τράπερ ντράπηκε από το ροζ βίντεο και τα σχόλια που ακολούθησαν. Και αποφάσισε να εξαφανιστεί.

Στη μήνυση που κατέθεσε αναφέρθηκε και στον σκοτεινό κόσμο των τράπερ και τα όσα συμβαίνουν σε αυτό τον χώρο. Ετσι, οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών επεκτείνουν την έρευνά τους και σε αυτό το πεδίο. Οι τράπερ επιδίδονται σε ανελέητο πόλεμο μεταξύ τους για το ποιος θα ηγηθεί και ποιος θα ελέγξει τον χώρο. Μια λυσσαλέα κόντρα στην οποία πολλές φορές ο έλεγχος χάνεται και τα πράγματα οδηγούνται σε ακραίες καταστάσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι ανταγωνιστές του Lamanif όλες τις προηγούμενες ημέρες ανέβαζαν stories στο Instagram και βιντεάκια στο YouTube όπου κυριολεκτικά τον «στόλιζαν» και μιλούσαν για ένα στημένο παιχνίδι με απώτερο στόχο να ανέβει η δημοφιλία και τα views του στο YouTube. Μάλιστα, λένε για να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους ότι η εξαφάνιση του 24χρονου συμπίπτει με το ανέβασμα του καινούριου του τραγουδιού στο YouTube.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024