
Μήνυση για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη από τον ΔΣΑ
Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για όσα διαδραματίστηκαν στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ο γενικός γραμματέας του ΔΣΑ, Μιχάλης Καλαντζόπουλος
Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για όσα διαδραματίστηκαν στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ο γενικός γραμματέας του ΔΣΑ, Μιχάλης Καλαντζόπουλος.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει «οι Αστυνομικές Αρχές δεσμεύονται κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους από το Κώδικα Δεοντολογίας Αστυνομικού και τον Ποινικό Κώδικα. Κάθε πράξη τελούμενη από αστυνομικό όργανο πρέπει να οριοθετείτε μέσα στο πλαίσια που επιτρέπει ο νόμος.
Δυστυχώς, οι σκηνές, των οποίων γίναμε όλοι μάρτυρες, προκαλούν αποτροπιασμό και αποτελούν πλήγμα στην ίδια τη Δημοκρατία».
- BHMAGAZINO: Ο αλλόκοτος κόσμος του Ντόναλντ Τραμπ
- Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Τι αναφέρει
- Μεταξουργείο: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι – Το θύμα κινείται αιμόφυρτο λίγο πριν καταρρεύσει
- Κωνσταντίνος Καβάφης: Το άγιο των αγίων του
- Πώς θα παίξουν αντίπαλοι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στα play offs της Euroleague
- Δημοσκόπηση: Πρώτη η Ακροδεξιά στη Γερμανία, δυσαρέσκεια για τα μέτρα του Φρίντριχ Μερτς





