Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Kως: Χάθηκε φιαλίδιο με έξι δόσεις εμβολίου από το νοσοκομείο του νησιού

Kως: Χάθηκε φιαλίδιο με έξι δόσεις εμβολίου από το νοσοκομείο του νησιού

Ο διοικητής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Κω ήδη έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση ενώ της υπόθεσης έχει επιληφθεί το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα

Ένα φιαλίδιο με 6 δόσεις εμβολίου χάθηκε από το νοσοκομείο της Κω το περασμένο Σαββάτο. Την απώλεια έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο διοικητής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Κω κ. Σταμάτιος Βασιλειάδης, ο οποίος ήδη έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση ενώ της υπόθεσης έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Κω.

Στην ανακοίνωσή του ο διοικητής του νοσοκομείου Κω αναφέρει τα εξής:

«Το Σάββατο 6 Μαρτίου και ώρα περίπου 9 π.μ., στο εμβολιαστικό κέντρο του ΓΝΚΥΚΩ διαπιστώθηκε η εξαφάνιση ενός φιαλιδίου ανασυσταμένου εμβολίου της Pfizer 6 δόσεων. Η διαπίστωση έγινε μετά την ολοκλήρωση των 6 πρώτων εμβολιασμών. Το προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου ενημέρωσε την Διοίκηση και εδόθη άμεσα εντολή για διενέργεια ΕΔΕ. Ταυτόχρονα κάλεσε την Αστυνομία, η οποία προσήλθε και έκανε σχετική έρευνα. Μετά το πέρας του προγράμματος εμβολιασμών, το προσωπικό έδωσε έγγραφες καταθέσεις για το συμβάν στο Α.Τ.Κω προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία. Επισημαίνεται ότι και τα 3 μέλη του εμβολιαστικού κέντρου, για λόγους ευθιξίας, έθεσαν στην διάθεση της Διοίκησης την παραίτησή τους, η οποία δεν έγινε δεκτή».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024