Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καίτη Γαρμπή: «Είναι ώρα να μαζευτούν οι εγωπαθείς»

Καίτη Γαρμπή: «Είναι ώρα να μαζευτούν οι εγωπαθείς»

Είναι ώρα να μαζευτούν οι εγωπαθείς, όσοι θεωρούν ότι επειδή έχουν την εξουσία, μπορούν να πατάνε τις ψυχές και τις προσωπικότητες των ανθρώπων.

H Kαίτη Γαρμπή σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, μίλησε για την καριέρα και την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τα social media, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ελληνικό metoo και τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ταυτόχρονα η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε ένα tweet που δεν είχε δημοσιεύσει λίγο μετά την καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης που έκανε η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα βιασμού από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

«Οι υποθέσεις με τα παιδιά που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά με κομμάτιασαν»

«Ταράχτηκα πολύ με όλο αυτό που γίνεται με τις όλες αυτές τις καταγγελίες. Είναι καταστάσεις που δυστυχώς συμβαίνουν παντού, πάντα και σε όλες τις κοινωνικές τάξεις. Στις εφημερίδες τόσα χρόνια δεν γράφονταν για επώνυμα πρόσωπα. Όλοι έχουμε διαβάσει για εκείνον τον πατέρα «τέρας» που βίασε την κόρη του σ’ ένα χωριό.

Τώρα ήρθε η ώρα να πέσουν τα φώτα και σ’ αυτόν τον χώρο γιατί οι καταγγελίες αφορούν δημόσια πρόσωπα. Πιστεύω πως μόνο καλό κάνει να βγουν στην επιφάνεια» δηλώνει η Καίτη Γαρμπή μιλώντας στο ladylike.

H ίδια υπογραμμίζει παράλληλα:

«Είναι ώρα να μαζευτούν οι εγωπαθείς, όσοι θεωρούν ότι επειδή έχουν την εξουσία, μπορούν να πατάνε τις ψυχές και τις προσωπικότητες των ανθρώπων.

Αρκεί να μην φτάσουμε στο άλλο άκρο. Δηλαδή να μην μπορεί να σε φλερτάρει ένας άντρας και να σου πει “μα τι ωραίο κορίτσι που είσαι” γιατί θα φοβάται ότι θα τον κατηγορήσεις για σεξουαλική παρενόχληση».

H Καίτη Γαρμπή συνεχίζοντας προσθέτει:

«Είμαι μάνα και μοιραία φέρνω τον εαυτό μου στη θέση αυτών των γονιών των κακοποιημένων παιδιών. Αναπόφευκτα σκέφτεσαι ότι είναι το δικό σου το παιδί απροστάτευτο και εκτεθειμένο στις αρρωστημένες ορέξεις κάποιου.

Προσωπική εμπειρία από περιστατικά έμφυλης βίας ή σεξισμού δεν έχω βιώσει ποτέ. Μάλλον ήμουν πολύ τυχερή».

Το αδημοσίευτο tweet για την Σοφία Μπεκατώρου

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Καίτη Γαρμπή μιλά για ένα tweet που δεν δημοσίευσε ποτέ, με φόντο την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου και μετά το viral «Βουλιαξέ τους κορίτσι μου!».

«Υπάρχει ένα ακόμα tweet που δεν ανέβασα ποτέ. Είναι μία απάντηση στο άρθρο ενός δημοσιογράφου που απευθυνόταν σε μένα σχολιάζοντας αυτό που είχα γράψει για τη Σοφία Μπεκατώρου»:

Το άρθρο αυτό έγραφε ότι «είναι άδικο να φορτώνουμε στη Σοφία Μπεκατώρου τις συνολικές ευθύνες που έχουμε ως κοινωνία και να τη χρίζουμε ως την τορπιλάκατο που θα βυθίσει οριστικά τον Βιασμό».

Το tweet που δεν ανέβασε ποτέ ως απάντηση η Καίτη Γαρμπή είναι αυτό:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024