Αρωγός στην προσπάθεια της Φεϊρένσε να στηρίξει ένα 9χρονο αγόρι στην Πορτογαλία που δίνει μάχη με μια σπάνια ασθένεια είναι ο Πέδρο Μαρτίνς.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού μέσω video από τα social media της Φεϊρένσε έστειλε το μήνυμά του για τη στήριξη του μικρού με την ελπίδα να γίνει σύντομα καλά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις σε ένα μήνα η Φεϊρένσε έχει ήδη μαζέψει ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυση της οικογένειας του 9χρονου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.