Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παίδων Αγία Σοφία : Σε εξέλιξη η έρευνα για τον τραυματιοφορέα - Ελέγχεται αν είχε κακοποιήσει και άλλα παιδιά

Παίδων Αγία Σοφία : Σε εξέλιξη η έρευνα για τον τραυματιοφορέα – Ελέγχεται αν είχε κακοποιήσει και άλλα παιδιά

Ελέγχεται αν αυτά ήταν τα μοναδικά περιστατικά ασέλγειας

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα, για τον τραυματιοφορέα που φέρεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά,  ανήλικους στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Τα μέλη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, καλούν ως μάρτυρες, γιατρούς και συναδέλφους του, για να διαπιστωθεί, εαν έχει κακοποιήσει και άλλα παιδιά, εκτός από τις δύο περιπτώσεις  των ανήλικων κοριτσιών, 6 και 8 ετών.

Όπως μεταδίδεται, οι αναλυτές της Ασφάλειας εκτιμούν ότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις, αλλά είναι δύσκολο να αποδειχτεί.

Η έρευνα για τη δράση του τραυματιοφορέα, ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία συναδέλφου του για ανάρμοστες πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Στην περίπτωση του 6χρονου κοριτσιού, μια ειδικευόμενη γιατρός και η επιμελήτριά της είδαν τον τραυματιοφορέα, που τα αρνείται όλα, να αγγίζει το κορίτσι ενώ αυτό βρίσκονταν σε αναισθησία. Ακόμη πιο σοκαριστική ήταν η δεύτερη φορά που έπιασαν επ’ αυτοφώρω τον φερόμενο ως δράστη, με θύμα αυτή τη φορά ένα 8χρονο κοριτσάκι λίγο πριν διασωληνωθεί.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, μετά τη διασωλήνωση εντόπισαν μια κηλίδα αίματος, στο σημείο των γεννητικών οργάνων της μικρής.Όπως καταγγέλλουν οι ίδιες, το ένα από τα γάντια που φορούσε ο τραυματιοφορέας είχε κι αυτό ίχνη αίματος.

Ο τραυματιοφορέας, ο οποίος έχει τεθεί σε αναστολή, εργαζόταν για σχεδόν τρεις δεκαετίες στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Βρισκόταν τα τελευταία χρόνια μέσα στα χειρουργεία του Παίδων. Το καθήκον του ήταν να τοποθετεί καθετήρες στα παιδιά που είχαν υποβληθεί σε αναισθησία, κάτι που δημιουργεί ερωτήματα, για το πώς ένας τραυματιοφορέας τοποθετήθηκε μέσα σε χειρουργείο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο,  «το περιστατικό συνέβη στις αρχές Φεβρουαρίου. Τρεις γιατροί κατήγγειλαν το συνάδελφο και ο διοικητής του νοσοκομείου παρήγγειλε αμέσως ΕΔΕ. Ο καταγγελόμενος μπήκε αμέσως σε διαθεσιμότητα. Η ΕΔΕ κράτησε 15- 20 ημέρες, έδωσε αποτέλεσμα και ο φάκελος απεστάλη στην ΥΠΕ».

Το πόρισμα της ΕΔΕ που διατάχθηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου, έδειξε ότι υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για την τέλεση πράξεων με ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Ο ίδιος τα αρνείται όλα.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024