Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Λιγνάδης : Απόμακρος και απρόσιτος στις φυλακές - Βλέπει τηλεόραση και κρατάει σημειώσεις

Δημήτρης Λιγνάδης : Απόμακρος και απρόσιτος στις φυλακές – Βλέπει τηλεόραση και κρατάει σημειώσεις

Με ύφος απόμακρο, απόκοσμο όπως λένε χαρακτηριστικά όσοι τον βλέπουν, ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά από 8 μέρες καραντίνας, μεταφέρθηκε στον θάλαμο 4, μαζί με άλλους 20 σκληροπυρηνικούς κρατούμενους στις φυλακές της Τρίπολης

Με ύφος απόμακρο, απόκοσμο όπως λένε χαρακτηριστικά όσοι τον βλέπουν, ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά από 8 μέρες καραντίνας, μεταφέρθηκε στον θάλαμο 4, μαζί με άλλους 20 σκληροπυρηνικούς κρατούμενους στις φυλακές της Τρίπολης.

Βλέπει τηλεόραση και κρατά σημειώσεις

Σύμφωνα με το Patkiout.gr, ο ηθοποιός – σκηνοθέτης είναι σχεδόν αμίλητος, παρακολουθεί τηλεόραση και κρατάει σημειώσεις που αφορούν την υπόθεσή του, ενώ εξαντλεί τα περιθώρια επικοινωνίας που έχει μιλώντας με τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια ο οποίος συνήθως τον καθησυχάζει μετά και την τρίτη μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του.

Δείχνει, ωστόσο, να έχει προσαρμοστεί γενικά στις νέες συνθήκες της ζωής του παρότι παραμένει απρόσιτος. Δεν ζητά κάτι ιδιαίτερο και τρώει κανονικά τα φαγητά της φυλακής.

Το επισκεπτήριο επιτρέπεται μόνο τις Τετάρτες και ο άνθρωπος που θεωρείται πως θα δίνει το «παρών» σε αυτό, θα είναι ο αδελφός του Γιάννης Λιγνάδης.

Ο άνθρωπος που στέκεται στο πλευρό του και είναι αυτός που μέχρι πρότινος κατείχε το κινητό του και τα κλειδιά του σπιτιού του όπου πήγαινε καθημερινά να ταΐζει τη γάτα του και να ποτίζει τα λουλούδια του.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024