
Άιντραχτ : Ο τεχνικός διευθυντής φεύγει και τα ΜΜΕ… βλέπουν Ρέμπε
Ο τεχνικός διευθυντής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φρέντι Μπόμπιτς, ανακοίνωσε την αποχώρηση του και τα γερμανικά δημοσιεύματα προτείνουν τον διάδοχο του. Μέσα σε αυτόυς και ο Όλαφ Ρέμπε του ΠΑΟΚ.
Μετά την ανακοίνωση της επικείμενης αποχώρησης του τεχνικού διευθυντή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φρέντι Μπόμπιτς, τα γερμανικά ΜΜΕ άρχισαν να… προτείνουν τον διάδοχο του και ένας από αυτούς είναι ο Όλαφ Ρέμπε.
Οι «αετοί» βρίσκονται ήδη σε διαδικασία αναζήτησης για τον αντικαταστάτη του Μπόμπιτς και η γερμανική ιστοσελίδα «Sport1» είχε έτοιμες κάποιες προτάσεις, καθώς σύμφωνα με τον συντάκτη Κρίστοφερ Μίχελ, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που αναφέρει είναι σε θέση να αναλάβουν το εν λόγω πόστο.
Αυτό είτε γιατί είναι άνεργοι είτε έχουν ολοκληρώσει τον βασικό τομέα του έργου τους στους συλλόγους που εργάζονται τώρα. Εκτός του Γιόνας Μπολντ, του Ρούβεν Σρέντερ και του Κρίστοφ Φρόιντ, αναφέρεται και το όνομα του Όλαφ Ρέμπε.
«Παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο ως το 2022 (με οψιόν επέκταση), οπωσδήποτε αναζητά την επιστροφή του στη Γερμανία και πρέπει να έχουν ήδη υπάρξει χαλαρές επαφές του με την Άιντραχτ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία


