Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
House of Fame: Μάγεψε ο Θέμης Θεοχάρογλου ως Lady Gaga

House of Fame: Μάγεψε ο Θέμης Θεοχάρογλου ως Lady Gaga

Ο Θέμης Θεοχάρογλου βρέθηκε στην σκηνή του House of Fame ως Holly Grace και μάγεψε κοινό και κριτικούς με την μεταμόρφωσή του σε Lady Gaga

Στο δεύτερο live του House of Fame το βράδυ της Παρασκευής (5/3) ο Θέμης Θεοχάρογλου, βρέθηκε στην σκηνή ως Holly Grace, ερμηνεύοντας το «Just Dance» της Lady Gaga και με μεγάλη ευκολία μεταμορφώθηκε σε αυτό το live σε ποπ ντιβα.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο Live Concert του House of Fame που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 26/2, η Holly Grace ερμήνευσε το «Ζητάτε να σας πω» του Αττίκ και δέχτηκε από τους κριτές τα καλύτερα σχόλια.

Εδώ και πέντε χρόνια ο Θέμης εργάζεται σε μεγάλες σκηνές της Αθήνας, παρουσιάζοντας μοναδικά shows, μέσα από την drag persona που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, η οποία χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και έντονο συναίσθημα.

Πρόκειται για μια persona η οποία έχει πάρει έμπνευση για να δημιουργηθεί από τη μητέρα του, αλλά και από άλλες γυναίκες – πρότυπα της ζωής του.

Ποιος είναι ο Θέμης του «House of Fame»

Γεννήθηκε στη Λάρισα πριν από 32 χρόνια, είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης θεάτρου. Λόγω της ιδιαίτερης προσωπικότητάς του, βίωσε bullying στο σχολείο αλλά και κατά τη διάρκεια των θεατρικών σπουδών του στη Θεσσαλονίκη. Στα 17 μίλησε στη μητέρα του για τη σεξουαλικότητά του. Από τότε και μέχρι σήμερα έχει την απόλυτη στήριξη και των δύο γονιών του. Στην Αθήνα ήρθε το 2016.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις στην παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και όχι μόνο! Αγαπημένοι του ξένοι τραγουδιστές είναι ο Frank Sinatra, η Lady Gaga, η Christina Aguilera, ενώ θα ήθελε να συνεργαστεί με την Άννα Βίσση και τη Josephine! Στο «House of Fame», όπως δηλώνει, δεν θα δεχτεί τίποτα λιγότερο από το να είναι… ο καλύτερος.

Μια ματιά στο Instagram του παίκτη του ριάλιτι αποκαλύπτει την καλλιτεχνική του φλέβα, καθώς το μακιγιάζ εντυπωσιάζει, όπως και το στάιλινγκ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024