Όταν το «Θα σε πάω στα αστέρια» δεν θα είναι μόνο μια καλτ ατάκα πεσίματος, αλλά μια λουξ εμπειρία από άλλο πλανήτη…

Η Orbital Assembly Corporation θα ξεκινήσει την κατασκευή πολυτελούς ξενοδοχείου το 2025…. σε έναν Γαλαξία μακριά, μακριά από εδώ!

Η Orbital Assembly Corporation πραγματοποιεί τις φαντασιώσεις των τέλειων οικογενειακών σας διακοπών, η ομάδα ανακοίνωσε σχέδια για έναρξη κατασκευής στο Voyager Station, ένα πολυτελές διαστημικό ξενοδοχείο, το 2025. Το διαστρικό θέρετρο, που βρίσκεται στη χαμηλή τροχιά της Γης, μπορεί να τεθεί σε λειτουργία το 2027.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε τις αποδόσεις του φουτουριστικού ξενοδοχείου που απεικονίζουν 20 «pods» ή δωμάτια «με δυνατότητα κράτησης», προσαρτημένα σε μια περιστρεφόμενη βάση με ρόδα. Το συνεχώς περιστρεφόμενο πλαίσιο του ξενοδοχείου θα δημιουργήσει τεχνητή βαρύτητα για μια ασφαλή αλλά και ευχάριστη εμπειρία. Οι πολυτελείς ανέσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν κινηματογράφο, σπα, γυμναστήριο, πολλά εστιατόρια και χώρους συναυλιών. Τα σαλόνια και τα μπαρ με θέα στη γη θα δώσουν στους κατοίκους μια νέα άποψη «αφ’ υψηλού» για τον πλανήτη τους.

Η Orbital Assembly Corporation σχεδιάζει να πουλήσει μερίδια στο ξενοδοχείο σε ανεξάρτητους επενδυτές. Σύμφωνα με μια έκθεση του Space.com, η εταιρεία θα προσφέρει επίσης το σταθμό Voyager ως εκπαιδευτικό κέντρο για σεληνιακές αποστολές που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση.

Ρίξτε μια ματιά στις πρώτες αποδόσεις του Voyager Station

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο