Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεισμός στην Ελασσόνα : Στέγη για τους μαθητές Δαμασίου από το ΓΕΕΘΑ

Σεισμός στην Ελασσόνα : Στέγη για τους μαθητές Δαμασίου από το ΓΕΕΘΑ

Κτιριακές εγκαταστάσεις παραχωρεί το ΓΕΕΘΑ με στόχο να στεγαστεί και να λειτουργήσει ξανά το 6θέσιο Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου  που υπέστη μεγάλες ζημιές από τον σεισμό.

Κτιριακές εγκαταστάσεις παραχωρεί το ΓΕΕΘΑ με στόχο να στεγαστεί και να λειτουργήσει ξανά το 6θέσιο Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου  που υπέστη μεγάλες ζημιές από τον σεισμό. Ειδικότερα, το ΓΕΕΘΑ στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, της συνδρομής των Ενόπλων Δυνάμεων σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και της αγαστής συνεργασίας με την πολιτεία, παραχωρεί Κτιριακό Συγκρότημα στο Στρατόπεδο «ΣΧΟΙΝΑ» στον Τύρναβο, προκειμένου να καλυφθεί άμεσα η ανάγκη στέγασης του 6θέσιου Δημοτικού σχολείου ΔΑΜΑΣΙΟΥ.

Το Δημοτικό από το 1938 έως τώρα στεγαζόταν σε κτίριο, το οποίο υπέστη μεγάλες ζημιές από τον χθεσινό σεισμό στη περιοχή της Ελασσόνας. Το σχολείο (ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ) παραχωρείται σε εκτέλεση οδηγίας του κ. Πρωθυπουργού για άμεση επίλυση του ζητήματος και μέχρι την κατασκευή του νέου σχολικού κτιρίου στο χωριό ΔΑΜΑΣΙ, που έχει ήδη προγραμματισθεί.

Το σχολικό κτίριο κάλυπτε ανάγκες αρχικά του Διακλαδικού Συμμαχικού Στρατηγείου Νοτιοανατολικής Ευρώπης του ΝΑΤΟ και εν συνεχεία της Διοίκησης της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEBRIG), η οποία τον Αύγουστο του 2020 μεταστάθμευσε στο Κουμάνοβο της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024