Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ευχάριστα νέα στη Λίβερπουλ : Επέστρεψαν τέσσερις τραυματίες

Ευχάριστα νέα στη Λίβερπουλ : Επέστρεψαν τέσσερις τραυματίες

Ευχάριστα νέα για τον Γιούργκεν Κλοπ και τη Λίβερπουλ, καθώς οι Άλισον, Κεϊτά και Φαμπίνιο θα είναι παρόντες στο αυριανό ματς με την Τσέλσι, ενώ και ο Ζότα ανεβάζει ρυθμούς ώστε να επιστρέψει στη δράση.

Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με φόντο την τετράδα απέναντι στην Τσέλσι (4/3), με τον Γιούργκεν Κλοπ να βλέπει τέσσερις παίκτες του να επιστρέφουν στη δράση.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση (3/3) συμμετείχαν κανονικά οι Ντιόγκο Ζότα, Φαμπίνιο, Άλισον και Κεϊτά, έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Μια εξέλιξη που μόνο ανακούφιση μπορεί να φέρει στον Γερμανό τεχνικό.

Ο Άλισον θα είναι ξανά παρών στο ματς με τους Λονδρέζους, έχοντας απουσιάσει από το ματς κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ λόγω πένθους για τον τραγικό θάνατο του πατέρα του.

Ο Φαμπίνιο επανέρχεται για να δώσει ανάσες στα ζητήματα της άμυνας, ενώ ο Ζότα έχει αρχίσει σταδιακά να ανεβάζει ρυθμούς και προετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024