
Στη Βαρκελώνη ο Γκασόλ
Το απόγευμα (3/3) αναμένεται στην Βαρκελώνη ο Πάου Γκασόλ, με την Μπαρτσελόνα να ετοιμάζεται να τον υποδεχθεί αλλά και να τον παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες.
Μπαρτσελόνα και Πάου Γκασόλ ξανά μαζί. Όπως αποκάλυψε η «Mundo Deportivo» ο Ισπανός αναμένεται σήμερα (3/3) το απόγευμα στη Βαρκελώνη και μέσα στις επόμενες ώρες θα παρουσιαστεί από τους «μπλαουγκράνα».
Ο άλλοτε σπουδαίος NΒΑερ, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν από περίπου μια εβδομάδα, αναμένεται να παρουσιαστεί από την Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος της ημέρας, ολοκληρώνοντας έτσι μία επανένωση που περίμεναν όλοι να συμβεί όταν αποχώρησε για τον μαγικό κόσμο το 2001.
Τέλος, προς το παρόν δεν είναι σίγουρο πότε θα μπορέσει ο Ισπανός θρύλος να ενταχθεί στις προπονήσεις των Καταλανών, καθώς αντιμετωπίζει κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών και πρέπει πρώτα να τα ξεπεράσει για να μπορέσει να βοηθήσει το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
- «Η Κοστιαντινίφκα καταλήφθηκε πλήρως, η πόλη βρίσκεται πλέον υπό τον πλήρη έλεγχό μας» ανακοίνωσε η Ρωσία
- Οι πιο επικίνδυνες σκηνές του Τομ Κρουζ που απογείωσαν το Mission: Impossible
- Παραμένει στην αβεβαιότητα η Μονακό: Στον… αέρα η συμμετοχή της στο επόμενο γαλλικό πρωτάθλημα
- Ο Καναδάς σχεδιάζει νέο πετρελαιαγωγό με στόχο την απεξάρτηση από τις ΗΠΑ
- Ελευσίνα: Ανήλικοι λήστεψαν δύο 15χρονους μέσα λίγες ημέρες δύο φορές
- Τρομακτική έκρηξη στην Ινδία: Βυτιοφόρο προσέκρουσε σε διόδια – Πέντε νεκροί [βίντεο]


