Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το success story του Θεσσαλονικιού που συνεργάζεται με NASA, Google και Pfizer

Το success story του Θεσσαλονικιού που συνεργάζεται με NASA, Google και Pfizer

Ο Γιώργος Κυριάκου και η ομάδα του ανακάλυψαν ένα σύστημα επιτραπέζιων εκτυπωτών και συναρμολογητών που εκτυπώνουν πλακέτες ηλεκτρονικών συστημάτων

Την πολύ επιτυχημένη ιστορία ενός Θεσσαλονικιού που έφτιαξε μια νεοφυή επιχείρηση και πλέον συνεργάζεται με τη NASA, την Google και την Pfizer παρουσίασε η «Κοινωνία Ώρα ΜEGA».

Ο κ. Γιώργος Κυριάκου και η ομάδα του ανακάλυψαν ένα σύστημα επιτραπέζιων εκτυπωτών και συναρμολογητών που εκτυπώνουν πλακέτες ηλεκτρονικών συστημάτων.

Κάπως έτσι, ο Έλληνας επιστήμονας από… τον φούρνο του σπιτιού του βρέθηκε να συνεργάζεται με παγκόσμιους κολοσσούς και να έχει γραφεία στη Νέα Υόρκη.

«Όταν παράγουμε μια ηλεκτρονική πλακέτα, πάντα περνάει από μια διαδικασία ψησίματος. Αυτό συμβαίνει με ένα πολύ συγκεκριμένο θερμικό προφίλ. Στα πρώτα μας βήματα, όταν δεν υπήρχαν οι απαραίτητοι πόροι, χρησιμοποιούσαμε όποιο μέσο είναι διαθέσιμο, όπως η κουζίνα» σημείωσε μιλώντας στο MEGA.

«H πορεία οποιασδήποτε νεοφυούς εταιρείας είναι ίδια είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Ξεκινάς με μια ομάδα, μια ιδέα, ένα μεράκι και βλέπεις αν μπορείς να πας εκεί που θέλεις με πολύ απλά υλικά» υπογράμμισε.

Μεταξύ των πελατών του συγκαταλέγονται και ελληνικοί οργανισμοί και πανεπιστήμια, ενώ όπως είπε ο ίδιος, η χώρα κάνει βήματα σιγά σιγά, δίνοντας χώρο στις νεοφυείς επιχειρήσεις.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024